Carola Häggkvists lyxsemester med 12-åriga dottern Zoe – bilderna visar

Carola Häggkvist & dottern Zoe

Carola Häggkvist har njutit av en lyxsemester på Kroatien tillsammans med dottern Zoe Häggkvist där bland annat segling, god mat och bad har stått på schemat. Nu visar Carola upp bilder från de lyxiga dagarna tillsammans med dottern.

Carola Häggkvist, 54, är en Sveriges mest folkkära artister och har sedan genombrottet i Melodifestivalen 1983 sålt miljontals skivor. Genom åren har hon släppt låtar som Fångad av en stormvind, Evighet och Främling, och har dessutom medverkat i en rad olika tv-program så som Allsång på skansen, Lotta på Liseberg och Så Mycket Bättre.

Men när Carola inte är på scen eller i tv-rutan älskar hon att spendera tid tillsammans med sina barn Amadeus och Zoe, och den senaste tiden har hon minst sagt fått kvalitétstid med dottern. Tillsammans med Zoé har hon nämligen varit på en lyxig semester i Kroatien. Nu visar artisten upp bilder från den påkostade semestern.

Artistens bilder från lyxresan tillsammans med dottern

Med en så lång och framgångsrik karriär bakom sig som Carola faktiskt har kan hon unna sig en hel del lyx i livet, och tillsammans med dottern har hon nu därför varit iväg på lyxsemester i Kroatien. Tillsammans med Zoe har hon seglat, ätit god mat och njutit av fina vyer och på hennes sociala medier har hon låtit följarna följa med på hela resan.

”Så tacksam för kvalitetsdagar och stunder tillsammans med min dotter Zoe just nu. Inte massa måsten, inga jobb-åtaganden samtidigt som semester osv. Lugnt och skönt med vänner. Det tar dock några dagar eller mer att riktigt gå ner i varv. Vill ändå dela med mig av några från våra fina bilder och sommarminnen vi just nu upplever. Passa på att göra något ihop med ditt barn, din vän idag”, skriver hon under ett bildspel från semestern.

Men hon har även delat med sig av bilder från deras roliga tid ute på havet.

Starka reaktioner efter Carolas bilder tillsammans med dottern Zoe

Och i kommentarsfältet är det många som förundras över de fina miljöerna samt unnar Carola och Zoe den fina tiden tillsammans.

”Gåva att få umgås på riktigt med sina barn. Det ger kraft och energi att fortsätta ett tag till”, skriver en person.

”Åh vilka härliga och fina bilder det var på dig och Zoe”, skriver en annan.

Den folkkära artisten är nu tillbaka på svensk mark igen och redan på tisdag återvänder hon tillbaka till scenen. Då är det nämligen dags för henne att uppträda under konserten på kungafamiljens sommarresidens på Solliden, Öland.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens egna ord om Christian Bauers frånvaro i Spanien

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund lämnar Sverige efter skilsmässan från Martin Stenmarck

FOTO: Carola Häggkvist/Instagram

Senaste nytt