LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fredrik Eklund och maken Dereks stora glädjebesked – visar upp lyckan

19 feb, 2022 
Derek Kaplan i kostym. Fredrik Eklund i leopardmönstrad röd kavaj.
I början av året nåddes vi av nyheten att Fredrik Eklund inte längre kommer att medverka i realityserien Million dollar listing.
Nu visar familjefaren upp glädjen med maken Derek.
Läs allt här!
Annons
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshemBrand logo
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

Sveriges kanske mest välkända mäklare Fredrik Eklund, 44, gav oss en unik inblick i jobbet som stjärnmäklare i New York genom sin medverkan i realityserien Million dollar listing.

Nu är det dags för mitt nästa kapitel. Det är mycket mer att göra, nya projekt och erfarenheter, mina barn växer och mina affärer leder mig till massa olika spännande håll. Tack till alla mina tittare som fortsätter stå vid min sida genom den här resan. Jag kan inte vänta med att visa er vad som kommer här näst. Ni har verkligen förändrat mitt liv”, skrev Fredrik på Instagram i samband med att han annonserade nyheten.

Annons

Så frågan kvarstår, vad ska Fredrik Eklund göra nu?

Fredrik Eklunds lyxliv med maken Derek – och de två barnen Milla och Freddy

När maken meddelade att han lämnar tv-serien Millon dollar listing valde även Derek Kaplan, 47, att kommentera beslutet.

”Slutet av en underbar era, verkligen! Obeskrivligt stolt över dig och oändligt tacksam över alla människor som har välsignat ditt liv (vårt liv!) tack vare programmet. Nu blir det mer tid till att slipa dina föräldraskills”, skrev han då.

Fredrik och Derek lever tillsammans med deras två barn, tvillingarna Milla Eklund och Fredrik ”Freddy” Eklund Jr, i en nyrenoverad lyxvilla i Beverly Hills.

Och tvillingarna är verkligen Fredriks ögonstenar. Han har tidigare gått ut och sagt att föräldraskapet har varit en helt omvälvande upplevelse som gett honom ny syn på livet.

Så kanske är det som Derek säger, att det är föräldraskapet som kommer att stå i fokus nu? Det senaste livstecknet från Fredrik får oss i alla fall att tro det... nu berättar makarna nämligen om glädjebeskedet.

Annons

Fredrik Eklund och maken Dereks stora glädjebesked – visar upp familjelyckan: “Blev direkt förälskade”

I ett inlägg på Instagram från förra veckan visar Fredrik nu stolt upp familjen i ett bildspel. I texten intill bilderna berättar han om familjens glädje, nämligen resmålet Aspen och skidpremiären för tvillingarna.

Första gången vi åker skidor med barnen! Vi har aldrig varit i Aspen förut, men vi blev direkt förälskade. Milla säger att landskapen är vackrare än i Frost och Freddy frågar varför det är vispad vaniljgrädde överallt lol”, skriver han.

Den här helgen väckte så många av mina gamla minnen som en ung pojke på skidor: det där ljuden som bara förblindande vit snö kan göra om du stannar upp och lyssnar tillräckligt noga, den ändlöst djupblå himlen bakom bergstopparna, spänningen av oupptäckta skidbackar när solen går upp... röda kinder och rinnande små näsor under för tajt åtsittande skidglasögon, ångande pasta till lunch och kanske en kopp varm choklad om man har tur, lättnaden när blodet kommer tillbaka till fötterna efter en lång dag i kalla pjäxor, badkaret vid slutet av dagen... Mest av allt att få vara tillsammans. Tack Aspen för den bästa helgen och all värmande sol”, avslutar Fredrik som verkligen drömde sig bort till barndomens skidresor. Underbart!

FOTO: Patrik C Österberg/TT, Nina Prommer

Annons