TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Fredrik Eklund i tårar – stora glädjen med barnen Milla och Freddy

04 feb, 2022 
Fredrik Eklund och barnen
Fredrik Eklund är ofta namnet på mångas läppar, men sedan han fick barn har livets förändrats.
Nu berättar han om den starka insikten med tvillingarna – som rör honom till tårar.
”Det är helt galet”, skriver mäklaren på Instagram.
Annons
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshemBrand logo
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

En av USA:s mest omtalade mäklare Fredrik Eklund och maken Derek Kaplan har varit gifta i många år. Nyligen kom dessutom nyheten att Eklund lämnar den amerikanska serien Million Dollar Listing New York, ett beslut som han har tagit för bland annat familjens skull. Fredrik beskrev då att nya kapitel i livet väntar och barnen börjar bli stora.

Det råder inte heller någon tvekan om att Fredriks barn, tvillingarna Milla Eklund och Fredrik ”Freddy” Eklund Jr, betyder mycket för honom. Nu berättar han om livsförändringen sedan han blev förälder.

Fredrik Eklund om livet med barn: ”Förändras väldigt snabbt”

Det är i ett långt och personligt inlägg på Instagram berättar Fredrik Eklund att hans liv förändrades drastiskt när han blev pappa. Han hyllar sina barn och beskriver att det är hans och Dereks bästa vänner i livet.

Annons

”Livet med barn förändras väldigt snabbt. Det är fortfarande överväldigande men världen med dem är så mycket ljusare. De har blivit våra bästa vänner i den här åldern. De får oss att skratta hela tiden”, skriver Fredrik Eklund och fortsätter:

”De saker de kommer på, deras små (stora!) teorier om världen och det ständiga ifrågasättandet "varför pappa?" vilket hjälper mig också att ifrågasätta de mest grundläggande sakerna i livet på ett bra sätt.”

Fredrik Eklunds insikt: ”Jag tittar ofta på dem och vill gråta”

Fredrik fortsätter att berätta om sina starka kärlek för barnen. Ofta när han tittar på Milla och Freddy vill han börja gråta.

”Jag älskar deras oskyldighet, till och med motståndet att göra saker vi vill att de ska göra. De är sådana karaktärer (är vi födda med en personlighet?). Det är som att vara med två ståuppkomiker ständigt på scen”, skriver han och fortsätter:

”Jag tittar ofta på dem och vill gråta för att jag är så full av kärlek, det är helt galet. Jag vill visa dem världen och allt. Jag vill resa överallt med dem, oändligt, bara vi.”

Fredrik och Derek tillsammans.
Fredrik tillsammans med sin make Derek.

Han avslutar inlägget med orden: ”Jag vill ge dem så mycket kärlek att de inte vet något annat än kärlek. Vi är inte bara två föräldrar och två barn längre – vi är fyra bästa vänner, precis när jag kom till en punkt i mitt liv då jag trodde att jag var för gammal för att hitta nya bästa vänner.”

FOTO: Instagram // TV4

Annons