Maken Derek bryter tystnaden efter Fredrik Eklunds tunga beslut

Fredrik Eklund, Derek Kaplan

Under veckan meddelade stjärnmäklaren Fredrik Eklund att han hoppar av Million Dollar Listing New York.
Nu visar maken Derek Kaplan sitt stöd till stjärnan efter tuffa beslutet.
”Obeskrivligt stolt över dig”, skriver han.
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem
1:37

Efter reklamen: Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

(1:37)

Slå på ljud

Stjärnmäklaren Fredrik Eklund slog igenom i den amerikanska realityserien Million Dollar Listing New York. Där har man fått följa hans karriär som mäklare under 11 år och succén har varit ett faktum.

Men under veckan kom beskedet att Fredrik nu valt att lämna tv-showen.

Därför hoppar Fredrik Eklund av Million Dollar Listing New York

Det var i ett inlägg på Instagram som Fredrik berättade om det stora beslutet.

”Efter 11 fantastiska år har jag bestämt mig för att det är dags för nästa kapitel i mitt liv och att jag ska lämna Million Dollar Listing. Det är slutet av en era och en ny start för mig”, inledde han inlägget med.

Han berättade vidare att han känner en enorm tacksamhet gentemot sitt team och allt de lyckats åstadkomma tillsammans. Han poängterade även att det hänt många stora saker för honom under de gångna åren, något som tittarna också fått ta del av.

”Alla mina mest minnesvärda milstolpar från det senaste decenniet har jag delat med alla er. När jag träffade Derek, vårt bröllop, missfallen, födseln av våra tvillingar och alla vackra bostäder. Jag har alltid sagt att det har varit som terapi för mig att filma och sen se mitt galna liv. Det bra, det dåliga och det fula. Jag har fått vara mig själv även när det har varit svårt.”

Avslutningsvis skrev han att han ser fram emot allt som kommer att hända härnäst.

”Nu är det dags för mitt nästa kapitel. Det är mycket mer att göra, nya projekt och erfarenheter, mina barn växer och mina affärer leder mig till massa olika spännande håll. Tack till alla mina tittare som fortsätter stå vid min sida genom den här resan. Jag kan inte vänta med att visa er vad som kommer här näst. Ni har verkligen förändrat mitt liv.”

Derek Kaplans ord om Fredriks beslut att hoppa av tv-programmet

I kommentarsfältet är det nu många som stöttar den berömda mäklaren efter hans beslut. Bland annat Svenska Hollywoodfruar-profilen Maria Montazami.

”Det kommer gå bra för dig oavsett vad du gör. Du är född som en vinnare!", skriver hon.

Men även Fredriks make Derek Kaplan har valt att kommentera.

”Slutet av en underbar era, verkligen! Obeskrivligt stolt över dig och oändligt tacksam över alla människor som har välsignat ditt liv (vårt liv!) tack vare programmet. Nu blir det mer tid till att slipa dina föräldra-skills”, skriver han under inlägget.

LÄS OCKSÅ: Bingo Rimérs okända relation med Elin Nordegren – nu avslöjar han

LÄS OCKSÅ: Kronprinsessan Victorias sorg efter dödsfallet – berättar om tragedin

FRÅN FÖRSTASIDAN