Bingo Rimérs okända relation med Elin Nordegren – nu avslöjar han

BINGO RIMÉR, ELIN NORDEGREN

Elin Nordegren lever jetset-liv i USA efter skilsmässan från golfproffset Tiger Woods. Nu bryter Bingo Rimér tystnaden om sin okända relation med Elin.

Svenska Elin Nordegrens, 42, liv har beskrivit som en Askungesaga i utländsk media. I början av 2000-talet arbetade hon som barnflicka åt golfproffset Jesper Parnevik och hjälpte familjen med barnen Peg, Penny, Phillipa och Phoenix. Och det var då Jespers golfkollega, Tiger Woods, fick upp ögonen för Elin.

År 2004 gifte de sig under storslagna former och betraktades som ett av världens mest folkkära par. Elin och Tiger fick barnen Charlie och Sam tillsammans, men knappt sex år efter att de blev äkta makar slog nyheten ner som en bomb – Tiger hade varit otrogen mot Elin och skilsmässan var ett faktum.

Sedan dess har Elin hållit en låg profil, hon bor fortfarande kvar i USA och fick för ett år sedan ytterligare ett barn med sin nya kärlek – NFL-spelaren Jordan Cameron.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Elin Nordegrens bilder med tvillingsystern Josefin

En person som känner Elin Nordegren väldigt väl, till och med innan hon träffade Tiger Woods, det är fotografen Bingo Rimér. Häromdagen överraskade han sina följare på Instagram med att publicera bilder på Elin som han tagit, där även hennes tvillingsyster Josefin var med.

"Jag höll på att tappa kameran", skriver Bingo Rimér om sina första möten med Elin och Josefin, då han blev varse om att hans vän hade en syster som såg exakt likadan ut.

"Tankarna snurrade och bilden här som jag tog på de två systrarna tillsammans älskar jag fortfarande väldigt mycket", skriver han.

Bingo Rimér är öppen med att han mer än gärna haft fler fotosessioner med systrarna Nordegren, men Josefin tackade nej då hon vid tillfället studerade till advokat och inte tyckte att de två karriärerna gick hand i hand.

Däremot fortsatte Bingo att fotografera Elin som vid flera tillfällen poserat som modell. Han har tidigare beskrivit henne med ord som "fantastisk tjej, snygg, smart, ödmjuk och väldigt jordnära".

Bingo Rimérs relation med Elin Nordegren

– Vi träffades första gången 1999. Jag hittade en privatbild på henne när jag surfade på nätet. Jag ringde upp och frågade om jag skulle kunna få ta några bilder. Hon var inte direkt överväldigad men ställde ändå upp, mest för att få fina bilder på sig själv för privat bruk, tror jag. Sedan dess har vi jobbat ihop vid fyra, fem tillfällen, berättade han i en intervju med Aftonbladet.

– Jag känner Elin och allt det här är gjort i samråd med henne.

Att hon efter skilsmässan från Tiger Woods dragit sig undan rampljuset, åtminstone så gott det går, är förmodligen inget vännen Bingo höjer på ögonbrynen åt. Redan före bröllopet med golfproffset avslöjade han att Elin inte har behovet av att synas och höras.

– Elin är väldigt medieskygg och har hållit en låg profil ända sedan hon blev ett känt namn, berättade Bingo Rimér för Expressen kort före bröllopet.

FOTO: Phelan M. Ebenhack, SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN