Elin Nordegrens namnbyte på sonen Arthur – det hette han tidigare

Elin Nordegren & Jordan Cameron

Tillsammans med Jordan Cameron har Elin Nordegren sonen Arthur.
Men till en början hette han egentligen något helt annat.
Här är varför de plötsligt bytte namn på sonen.

Elin Nordegren, 41, och Tiger Woods, 45, träffades när Elin arbetade som barnflicka hemma hos familjen Parnevik i Florida, USA och gifte sig redan tre år därpå. Lyckan var total och tillsammans fick de också barnen Sam, 13, och Charlie, 12. Men bara sex år efter att de sagt ja till varandra kom nyheten som skulle skaka om hela nöjesvärlden – den stora golfikonen hade varit otrogen mot sin fru och mamman till sina två barn.

Tiger Woods otrohetsaffär

LÄS MER: Penny Parnevik i tårar efter bråket med Douglas

Det var den amerikanska tidningen National Enquirer som avslöjade att golfspelaren hade haft ett flertal affärer bakom Elins rygg och med tiden skulle det visa sig att det rörde sig omkring 18 olika älskarinnor. Händelsen skapade rubriker världen över och paret gick skilda vägar.

Men trots att de inte hittade tillbaka till varandra som kärlekspar har de med åren ändå lyckats bygga upp en fin vänskap. I en intervju med Time berättar Tiger hur deras relation ser ut idag.

– Hon är en av mina bästa vänner. Vi kan ringa varandra när som helst och vi pratar hela tiden. Vi vet båda att det viktigaste i våra liv är barnen. Jag önskar att jag hade vetat det då, säger han.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Elin Nordegren kärlekslycka med Jordan Cameron

Men trots det tidigare sveket vågade Elin tro på kärleken igen, och idag är hon lyckligt kär i den tidigare NFL-spelaren Jordan Cameron.

Tillsammans bor de i Elins lyxvilla i Palm Beach som hon köpte efter skilsmässan från Tiger, och år 2019 fick de även deras första gemensamma barn ihop. Sonen heter Arthur och Elins mamma Barbro Holmberg har tidigare berättat för Svensk dam om glädjen över att få ännu ett barnbarn.

– Hon är superlycklig och jag är superlycklig att jag får mitt nionde barnbarn, yes är det inte underbart, sa hon då.

Men Elin är inte den enda som har barn sedan tidigare. Även Cameron har en son från ett tidigare förhållande och sägs även ha avslutat sin NFL-karriär för att bland annat kunna tillbringa mer tid med honom.

Paret byter namn på barnet

Men det inte många vet är att parets son till en början hette något helt annat. När han föddes döptes han nämligen först till Filip, men bara några månader efter sonens födsel verkar föräldrarna ha ångrat sig.

I december 2019 bestämde sig nämligen Elin och Jordan för att byta namn på sonen. De skickade då in papper till domstolen där de bad om att få ändra namnet till Arthur. Och med facit i hand verkar deras önskan ha gått igenom, för idag är sonens namn just det.

LÄS OCKSÅ: Tiger Woods skadad i allvarlig bilolycka – förd till sjukhus

LÄS OCKSÅ: Donald Trump och hustrun Melania har påbörjat skilsmässan