Donald Trump och hustrun Melania har påbörjat skilsmässan

21 feb, 2021 
AvEmelie Tholin
Donald Trump och Melania
Hon checkade ut från äktenskapet långt innan Donald Trump lämnade Vita huset.
Nu bygger Melania upp sitt nya liv med sonen Barron, 15.
Annons
Donald Trump har fem barn – så ser de ut och det här gör de idag
Donald Trump har fem barn – så ser de ut och det här gör de idag

Melania Trump, 50, förväntas ansöka om skilsmässa från Donald Trump, 74, under våren. Det avslöjar flera källor nära det tidigare presidentparet.

– Det är Melania som helt tröttnat helt på Trumps cirkus. Hon vill bara bli fri nu, säger en uppgiftslämnare.

Enligt källor blev äktenskapet inte bättre av att hon i fjol utsågs till en av de minst populära personer i USA, i en undersökning av nyhetskanalen CNN.

– Hon anser det är Trumps fel att hon upplevs så kylig. Han är inte lätt att tycka om och leva med. Det ska gudarna veta, fortsätter uppgiftslämnaren.

Nu har Melania skaffat ett eget kontor på lyxresorten Mar-a-Lago i Florida – långt bort från Donald Trumps ägor. Detta ses som ett tydligt tecken på att Melania öppet distanserar sig från maken.

– Melanias önskemål om separata kontor skulle mycket väl vara ett förberedande steg till att förklara för Donald att hon vill separera, säger relationsexperten Louisa Whitney till Daily Star.

Annons

Melania Trumps avstånd från Donald under stormiga tiden

Under den uppmärksammade stormningen av kongressen i början av året blev Melanias likgiltighet inför Trump mycket påtaglig och diskuterad. Medan Trumps rådgivare sökte hennes hjälp befann hon sig i Vita husets östra flygel och arrangerade en fotografering för en ny bok.

– Melania sa ingenting. Hon förblev tyst och fortsatte med att ordna med en vas inför fotograferingen. Hon checkade ut ur detta presidentskap och hennes äktenskap för länge sedan, avslöjar källan till tidningen.

Donald Trump och Melania gifte sig 2005 och har sonen Barron, 15, ihop.

De senaste åren har allt fler tecken talat för att äktenskapet är mer av en ömsesidigt förmånlig överenskommelse än ett himlastormande passionerat förhållande. Enligt den tidigare Vita huset-medarbetaren Omarosa Manigault Newman har Melania haft allt svårare att se fördelarna att vara gift med Trump och hintat om skilsmässa så fort hans tid på toppen är över.

Annons

– Om Melania hade försökt sig på den ultimata förödmjukelsen och skilja sig medan han fortfarande var president skulle han hitta ett sätt att straffa henne och sonen, avslöjar källan.

Men nu är det fritt fram för Melania att kasta ringen och bygga upp sitt eget liv.

FOTO: TT

Annons