LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Renée Nyberg visar upp lyckan med David Hellenius

18 feb, 2021 
AvJonna Wennerberg
Renée Nyberg och David Hellenisu är lyckliga tillsammans
Efter David Hellenius skämt om fler barn under Kristallen visar Renée Nyberg visar upp lyckan på Instagram.
Annons
Fem anledningar att älska Renée NybergBrand logo
Fem anledningar att älska Renée Nyberg

Renée Nyberg, 54, och David Hellenius, 46, är två av TV4:s mest populära profiler. Och förutom att de är kollegor på samma kanal så är de dessutom gifta. De går snart in på sitt tolfte år som äkta makar, men de träffades faktiskt redan för 19 år sen när de gjorde programmet Slussen 22:00 tillsammans 2002. Ett program som de senare har skämtat om, då det inte blev någon vidare succé.

– Jag har faktiskt ett fiasko och det gjorde jag med dig. Men så dåligt var det inte och det bästa av allt, det var ju där vi träffades, sa Renée i höstas när hon gästade Hellenius hörna.

– Vi träffades i ett fiasko, instämde David då.

Året därpå skilde sig Renée från Jan Zachrisson, 59, som hon har dottern Emma Zachrisson, 25, och sonen Tom Zachrisson, 20, tillsammans med.

Hon höll relationen med David hemlig

Till en början trodde Renée att flirten med David inte skulle bli långvarig berättar hon i en intervju med Expressen Söndag. På grund av det så avvaktade hon ett helt år med att presentera honom för sina barn. Och lät honom smita in och ut genom källaren när han var på besök.

Annons

Men det visade sig att hon skulle ha fel, kärleken mellan David och Renée har hållit länge. Idag är de gifta och har sonen Leo tillsammans. David har tidigare berättat i en intervju med Ica-kuriren att allt kändes självklart tillsammans med Renée.

– Jag vet att jag tänkte att jag kände mig väldigt självklar med henne, att vi var lika. Vi är ju förortsbarn båda två, vana nyckelbarn som fixat middagen själva, sa David då.

Parets barnbesked i livesändning

Förra året belönades paret och kanalkollegorna för sina prestationer i tv-rutan. De båda fick ta emot det prestigefulla tv-priset Kristallen i kategorierna bästa manliga, respektive kvinnliga programledare. Paret höll då ett känslofyllt tacktal. Där David passade på att dra ett skämt om att paret skulle fira genom att skaffa ännu ett barn tillsammans.

– Jag är jätteglad, och jag älskar dig Renée. Hörni tack så jättemycket, nu ska vi gå hem och efterfesta med doktorn och Lotta, och det blir en sladdis så klart, sa han i sändningen.

Annons

Ännu har det inte blivit några fler barn för de äkta makarna. Men deras lycka går inte att undkomma. Deras kärlek verkar vara starkare än någonsin och det är Renée inte sen med att visa upp på sin Instagram. På alla hjärtans dag delade hon med sig av familjelyckan hon känner i form av en bild där hon skrattar glatt och till den skriver hon:

”Hitta någon som får dig att skratta, sa farmor. Då blir livet ljusare även i dystra tider. Hon hade så rätt. Glad alla hjärtans dag ❤️”

Även om det inte blir fler barn för paret så har de en familjelycka att hålla fast vid ordentligt.

Annons