Följarnas vädjan till Bianca Ingrosso efter upptäckten i videon

Bianca Ingrosso

Foto: TT
Bianca Ingrosso delar gärna med sig av sin vardag och ger följarna en unik inblick i hennes liv genom sin Youtube-kanal.
I den senaste videon visar Bianca upp sina senaste inköp – något som inte går hem hos tittarna.
”Dags att tänka efter”, skriver en tittare.
Tre härliga citat från Bianca Ingrosso
Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 25, är en av Sveriges största influencers. Med egna företag, egen tv-serie och över en miljon följare på Instagram är hon definitivt en av Sveriges mest kända personer.

På Youtube får följarna en chans att hänga med Bianca i vardagslivet, som ofta består av plåtningar, inspelningar och jobbmöten. Men det bjuds även på mysiga stunder och städdagar i lägenheten hemma på Östermalm.

Med föräldrar som Pernilla Wahlgren, 52, och Emilio Ingrosso, 55, är det nästan alltid liv och rörelse runt Bianca Ingrosso. Under hösten har man fått se henne i Wahlgrens värld och det har stundtals varit väldigt rörande scener i och med hennes abort.

En annan person i familjen som tagit plats i rampljuset under hösten är Benjamin Ingrosso, 23. Efter succén i Så mycket bättre på TV4 har svenska folket fått se en mer seriös sida av honom. Benjamins tolkningar har toppat listorna på Spotify och han har delat med sig av högst privata saker om kärlekskampen med exet Linnea Widmark.

Kritiken mot Bianca på Youtube

Under hösten har Bianca fått ta emot en hel del kritik för sina uttalanden angående pandemin. Hennes följare tyckte inte om att hon försvarade restaurangbranschen när de striktare restriktionerna kom.

Bianca Ingrosso

Bianca i en spektakulär rosa klänning på Kristallen-galan 2019.

Foto: TT

Nu väcks starka reaktioner igen mot den populära influencern, som den här gången handlar om klimatfrågor.

Det är i hennes senaste Youtube-video som Bianca berättar om sina nya inköp och bland annat att hon beställt en helt ny säng. Nu menar följarna att hennes beteende bidrar till överkonsumtion då de anser att de gamla sakerna var fullt användbara och inte alls behövde bytas ut.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Jag förstår verkligen inte hur fler människor inte kan reagera på ditt sjuka överkonsumerande. På riktigt, jag tror att du måste förstå att denna klimatkris är på riktigt. Denna vlogg bestod 80% av att du pratar om nya prylar som du egentligen inte ens behövde, tror det är dags att tänka efter”, skriver en tittare.

Följarna vill att Bianca ska tänka på miljön

Följarens kommentar har fått medhåll från hela 339 personer hittills och det är flera som uppmanar Bianca om att sluta överkonsumera, för klimatets skull.

”Det handlar om miljön och att jorden går under pga överkonsumtion! Alla får köpa exakt vad de vill men varför köpa mer än man behöver? Jättedumt”, skriver en annan.

Nu vädjar följarna till att hon helst ska sluta överkonsumera helt, men åtminstone att hon skulle kunna skänka sakerna till välgörenhet istället för att slänga.

”Skänk till Stadsmissionen eller liknande organisationer. Dryck och flingor mm. Även skönhetsprodukter, lovar att många kvinnor skulle bli så glada att få använda dem”, föreslår en följare.

”Mat, dryck och annat som du har som du inte kommer använda kanske du kan skänka till stadsmissionen. Tänk vad många som går hungriga. Släng inte sånt!”, skriver en annan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

LÄS OCKSÅ: 5 saker du vill veta om Bianca Ingrossos nya assistent Julia Höjner

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos relationskamp med Phillipe Cohen – tuffa aborten

FRÅN FÖRSTASIDAN