Bianca Ingrosso stöttas efter orden om graviditeten med Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso stöttas

I våras blev Bianca Ingrosso gravid.
Tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen fattade hon det tuffa beslutet att genomgå en abort.
Nu stöttas Bianca av sina följare.

Det har varit ett turbulent år för Bianca Ingrossos, 25, del. Karriärmässigt har det gått toppen, hennes skönhetsmärke Caia cosmetics slår konstant nya säljrekord och hennes sociala medier-konton fortsätter växa i rasande fart.

Men när det kommer till privatlivet har det varit desto tuffare. Under våren blev det tydligt för följarna att någonting inte stod rätt till.

– Jag mår inte så bra psykiskt, som jag har berättat för er. Så jag är faktiskt bara hemma och försöker vila och inte socialisera mig utan bara ta det lugnt, sa Bianca i en vlogg i maj.

Bianca Ingrosso om graviditeten

Bianca Ingrosso har varit öppen med att hon inte har varit på topp, men hon har valt att hålla anledningen till detta privat. I en intervju med Hänt i somras förklarade entreprenören att allt kommer få en förklaring i Wahlgrens värld.

– Det är därför jag inte pratat om det heller, för jag vet att pratar så öppet och ärligt om det i Wahlgrens värld, och då får det vara där, sa hon då.

Förra veckan fick Biancas fans reda på vad som har tyngt henne de senaste månaderna. Hon har nämligen genomgått en abort. I Wahlgrens värld-avsnittet, som finns tillgängligt på Dplay, berättar Bianca om beslutet, som hon fattat tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen, 26.

– Phillipe vill inte. Och jag har inte velat berätta det för jag har inte bestämt mig. Och då ville jag inte berätta för jag vill inte att första ska... och han vill verkligen inte nu, säger hon till mamma Pernilla Wahlgren, 52.

Sorgen efter svåra beslutet

Alice Stenlöfs insikt efter splittringen med Bianca

I podcasten Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B, har Bianca berättat om sina två tidigare aborter. Hon har varit öppen med att dessa erfarenheter varit riktigt tuffa och utmanat hennes psykiska hälsa rejält.

När Bianca fick reda på att hon var gravid den här gången hade hon till en början inställningen att hon ville behålla barnet. Men sedan tänkte hon om.

– Tidigare gånger har jag känt att jag måste göra en abort, men nu tänker jag verkligen ”okej, hur kommer det här bli nu. Hur kommer nästa år se ut”. Nu måste jag ställa om, säger hon i Wahlgrens värld.

Följarnas stöd efter avslöjandet

Att Bianca Ingrosso väljer att vara så öppen med vad hon har genomgått verkar uppskattas rejält av hennes följare. Många människor har berörts av avsnittet och på Instagram skickar fansen nu kärlek och stöd i kommentarsfältet.

”Såg senaste Wahlgrens värld idag. Skickar kärlek såhär i efterskott. Du vet själv vad som är bäst för dig men mig fick du till tårar”, skriver en person.

”Senaste avsnittet av Wahlgrens Värld på Dplay, Bianca”, skriver en annan, följt av ett rött hjärta.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso avslöjar okända graviditeten – svåra beslutet

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso om relationskampen med Phillipe Cohen

FOTO: Dplay, Youtube