Bianca Ingrosso om krisen: ”Man kommer få reda på allt”

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso pratade i våras en hel del om att hon inte mådde så bra. Däremot avslöjande hon inte varför. Nu berättar influencern för Hänt om anledningen till tystnaden, hur hon mår i dag – och när svaren på vad som hände kommer.
Slå på ljud

De som följer Bianca Ingrossos Youtube-kanal märkte under våren att hon inte mådde som vanligt. Influencern öppnade vid ett flertal tillfällen upp sig och föklarade att hon var ledsen och nedstämd och inte kände igen sig själv.

– Jag är allmänt nere, oinspirerad, vill helst inte umgås med människor, är jättelåg på energi, vill inte göra så mycket om dagarna. Och det är trist för det här är inte jag, berättade hon i början av sommaren.

Bianca Ingrossos tunga vår

Nedstämdheten gjorde att hon fick problem att sova.

– Jag har inte sovit gott inatt. Jag drömmer så mycket mardrömmar just nu. Det är obehagligt alltså, säger hon i en video.

Måendet komplicerade naturligtvis livet för henne, och gjorde att hon mer eller mindre isolerade sig.

– Jag mår inte så bra psykiskt, som jag har berättat för er. Så jag är faktiskt bara hemma och försöker vila och inte socialisera mig utan bara ta det lugnt, säger Bianca i en vlogg och fortsätter:

– Jag kommer inte berätta vad det är som sker, det är väldigt privat.

Trots öppenheten över sitt välmående kommenterade många följare negativt om henne och kvalitén på den senaste tidens klipp – vilket fick Bianca Ingrosso att ryta ifrån.

– Jag har gått igenom något jättetufft, jätteprivat och som har varit extremt jobbigt för mig, sa hon i ett annat klipp och fortsatte:

– Man mår då inte bättre av att bara få kommentarer om sitt utseende, sin personlighet och den kassa kreativitet på den här kanalen.

Då kommer svaren

Exakt vad som hänt har hon inte fortfarande inte berättat – än så länge. Men i en intervju med Hänt avslöjar Bianca Ingrosso att svaren kommer snart.

– Det jag kan säga är att man kommer få reda på allt i Wahlgrens värld, säger hon i intervjun och tillägger:

– Det är därför jag inte pratat om det heller, för jag vet att pratar så öppet och ärligt om det i Wahlgrens värld, och då får det vara där.

Hur mår hon i dag då? Jo, det verkar som att Bianca Ingrosso har hittat tillbaka till glädjen. Det bekräftar hon också för Hänt under intervjun.

– Jag mår mycket bättre nu, det gör jag verkligen, säger hon och fortsätter berätta att hon tagit sig genom krisen själv.

– Jag litar väldigt mycket på min egen styrka och att jag tar mig till en plats där jag mår bättre själv, säger Bianca Ingrosso.

Vad det än är som Bianca Ingrosso har brottats med hoppas vi att hon fortsätter att må bra.

Bild: Björn Lindahl, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!