Bianca Ingrosso stöttas efter erkännandet om dolda krisen

Bianca Ingrosso
De senaste månaderna har Bianca Ingrosso pratat öppet om att hon känner sig deppig och nere.
I en ny video på sin Youtube-kanal berättar realityprofilen om den dolda krisen.
– Det är väldigt privat, säger hon.
Annons

De senaste åren har varit intensiva för Bianca Ingrossos, 25, del. Hon har bland annat gjort succé med sina sociala medier-kanaler, suttit med i juryn i TV4-programmet Talang, startat sitt eget skönhetsmärke CAIA samt spelat in flertalet säsonger av familjens realityserie Wahlgrens värld.

Annons

Under våren har det blivit tydligt för Biancas följare att hon inte mår speciellt bra. Hon har vid flera tillfällen berättat att hon befinner sig i en svacka.

– Jag är allmänt nere, oinspirerad, vill helst inte umgås med människor, är jättelåg på energi, vill inte göra så mycket om dagarna. Och det är trist för det här är inte jag, sa hon i en vlogg nyligen.

Bianca om stora livsförändringen

Bianca Ingrosso brukar annars träffa sina vänner flitigt men den senaste tiden har hon mestadels varit hemma med pojkvännen Philippe Cohen samt haft sin mamma eller sina syskon på besök.

Annons

I helgen avslöjade Bianca att hennes psykiska ohälsa har börjat gå ut över sömnen och det verkar onekligen som att någonting inte står rätt till.

– Jag har inte sovit gott inatt. Jag drömmer så mycket mardrömmar just nu. Det är obehagligt alltså, säger hon i en video.

Stöttas efter orden om privatlivet

Nu öppnar Bianca Ingrosso återigen upp sig om sitt mående – men hon vill inte förklara för sina följare vad det är som har hänt.

– Jag mår inte så bra psykiskt, som jag har berättat för er. Så jag är faktiskt bara hemma och försöker vila och inte socialisera mig utan bara ta det lugnt, säger Bianca i en vlogg och fortsätter:

– Jag kommer inte berätta vad det är som sker, det är väldigt privat.

Annons

I kommentarsfältet visar följarna sitt stöd till Bianca Ingrosso.

”Finaste Bianca! Hoppas du mår bättre snart”, skriver en person i en kommentar.

”Jag vet inte vad som pågår i ditt liv. Och det jag kan erbjuda är kram på dig. Det är inte mycket. Med det är något”, hälsar en annan.

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…