Alice Stenlöfs nya ord om podcasten Har du sagt A får du säga B

Alice Stenlöf & Bianca Ingrosso

Det har gått ett år sedan Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso la ner succépodden Har du sagt A får du säga B.
Nu delar Alice med sig av en insikt hon fått angående den tiden.
”Sjukt”, skriver hon.Tillsammans med Bianca Ingrosso hade Alice Stenlöf podcasten Alice och Bianca - Har du sagt A får du säga B. Podcasten blev snabbt en stor succé och hade en given plats bland topplistorna på podcaster-appen och tillsammans blev influenservännerna en självklar duo. Men succén slutade inte där.

I maj förra året fyllde de tillsammans Globen där de höll sin livepodd som senare kom att sändas på Dplay. Framgångarna var många och duon var ett bevis på den stora makten dagens influensers sitter på. Men plötsligt kom de med beskedet som skulle chocka många – podden skulle läggas ner.

Alices framgångar efter splittringen

Efter podcastens plötsliga slut var det många som frågade sig vad som skulle hända med Alice karriär. Sedan dess har Alice bland annat dansat sig till succé i det folkkära programmet Let's dance och har i hemlighet även jobbat länge på sitt egna varumärke A-DSGN som hon alldeles nyligen äntligen kunde berätta om för sina följare.

För några veckor sedan flyttade Alice även in i sin egna lyxlägenhet i Vasastan i Stockholm och har dessutom chockat hela nöjes-Sveriges med sitt minst sagt händelserika kärleksliv.

I samband med sin medverkan i Let’s dance genomgick Alice nämligen ett uppbrott från den tidigare kärleken Philip Wong. Det forna paret hade varit tillsammans i sex år. Men bara några månader efter detta hände något som fick följarna att snacka ännu mer.

Under sommaren började det spekuleras kring ifall Alice hade funnit kärleken på nytt. Det var efter att Alice såg ut att semestra på samma plats som rapparen Jireel Lavia Pereira som ryktena tog fart.

Detta ledde till att följarna ställde en hel del frågor till Alice kring om hon och rapparen dejtar, och nu under hösten kunde det nya paret äntligen bekräfta att så var fallet.

Alice Stenlöfs insikt om podcasten

Tiden efter att Alice och Bianca gick ut med att de valt att avsluta deras populära podcast var det många av deras trogna följare som uttryckte stor oro kring deras vänskap.

Anledningen till oron var att den kända duon inte hade synts tillsammans i offentligheten på väldigt länge, och många började misstänka bråk mellan de tidigare vännerna.

Men på senaste tiden har både Alice och Bianca börjat visa upp sin fina vänskap på sociala medier igen. När Alice släppte bomben om sitt nya varumärke delade bland annat Bianca den stora nyheten på sin plattform, och skrev även att hon var otroligt stolt över sin vän.

På en story på Instagram delar Alice nu med sig av en plötslig insikt hon fick gällande hennes och Biancas relation.

”Sjukt att vi släppte poddavsnitt varje tisdag i nästan två år?”, skriver hon till en selfie på sig själv och taggar influenser-kompisen.

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöfs ord om relationen med Bianca Ingrosso

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöfs relation till ex-pojkvännen Philip Wong

FOTO: TT, Youtube