Bianca Ingrosso: Så många produkter släpper CAIA Cosmetics 2021

För en kort tid sedan blev en stor del av Bianca Ingrossos skönhetsmärke Caia Cosmetics uppköpta av ett svenskt riskkapitalbolag.
Nu avslöjar Bianca detaljer om Caias framtid.

Bianca Ingrosso, 25, är en tjej med extremt många bollar i luften. Som många vet jobbar hon varje dag som influencer, men syns även i familjens egna realityserie Wahlgrens värld. Förutom det sitter hon som jurymedlem i TV4:s tv-program Talang, men framförallt driver hon framgångsrika skönhetsmärket Caia Cosmetics – som hon själv har grundat.

En person som länge stått vid Biancas sida är Lovisa Worge, 22, som jobbat som influencerns assistent ett bra tag. Men för en kort tid sedan berättade Bianca i podcasten Måndagsvibe att det var slut med det. Orsak? Hon ska istället börja jobba med Biancas skönhetsmärke Caia Cosmetics på heltid.

– Hon är alldeles för duktig för att vara en assistent. Alla företag vill ju typ ta in henne för att hon är så jävla grym på det hon gör, berättade Bianca i podden.

Lovisa Worge.

FOTO: TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

CAIA Cosmetics framgång

Förra året gjorde Bianca Ingrossos firma Bianca Ingrosso AB en rejäl vinst på över 26 miljoner kronor. Inte illa för att då endast vara 24 år fyllda. Men där slutade inte framgången.

I mitten av juli blev det offentligt att Bianca gjort en mångmiljonaffär på sitt skönhetsmärke Caia Cosmetics.

Det är svenska riskkapitalbolaget Verdane som har köpt in sig i bolaget. Men de köpte inte allt utan strax över hälften av sminkmärket. Enligt Di Digitals var affären på runt 200 miljoner kronor, och Bianca själv drog in runt 60 miljoner.

Fortsätter leverera produkter

Caia Cosmetics grundare kommer fortsätta att driva företaget tillsammans med Verdane. Förhoppningen är att Verdane i sin tur ska utveckla olika satsningar och göra Caia Cosmetics större utomlands. Och potential finns ju, nämligen har bolaget, enligt dem själv, sålt över 600 000 produkter i 30 länder.

– Tack vare partnerskapet med Verdane kommer CAIA-teamet och jag kunna göra verklighet av vår vision att erbjuda exklusiva skönhetsprodukter av högsta kvalitet till schyssta priser över hela världen, sa Bianca Ingrosso i somras i ett pressmeddelande.

Ett annat mål som Verdane ska hjälpa Caia Cosmeticas att ro i hamn är att bredda sortimentet. Och ja, det verkar som att de lyckats – eller i alla fall kommer att göra ganska snart!

På Biancas Instagram har hon nämligen delat med sig lite smått av Caia Cosmetics framtid, som ser riktigt ljus ut!

”2021 = runt 170 nya produkter”, skriver Bianca på sin Instastory och taggar Caia Cosmetics.

Caia cosmetics produkter

FOTO: Instagram

Vad det blir för produkter har Bianca inte avslöjat ännu, så det får helt enkelt framtiden utvisa!

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

LÄS GÄRNA: Bianca Ingrosso om förändringen i relationen med Lovisa Worge

LÄS GÄRNA: Sanningen bakom Bianca Ingrossos plötsliga förvandling – följarna häpnar efter nya bilden

SENASTE NYTT!