TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrossos relationskamp med Phillipe Cohen – tuffa aborten

26 nov, 2020 
Bianca Ingrossos relationskamp med Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso har varit öppen med att hon har genomgått en väldigt tuff abort.
Nu berättar hon i Wahlgrens värld om att hon tvivlade länge innan hon gjorde aborten.
– Jag kände mig så himla svag, säger hon i programmet.
Annons
Bianca Ingrossos bråk med Benjamin IngrossoBrand logo
Bianca Ingrossos bråk med Benjamin Ingrosso

För några veckor sedan berättade Bianca Ingrosso, 25, i ett Wahlgrens värld-avsnitt att hon i våras genomgått en abort.

I torsdagens avsnitt väljer Bianca Ingrosso att berätta om den svåra perioden hon gick igenom och hur det har påverkat henne och kärleken Phillipe Cohen. Hon berättar att hon inte ville att hennes första barn skulle vara en kamp om att övertala någon till det. Hon säger också att hon själv inte ville boka en tid för att göra abort, utan gav den uppgiften till Phillipe Cohen.

– Jag behövde bara göra ett val, och då blev det aborten. Men det var fan inte lätt. Jag gick ju till barnmorskan, skulle ta en tablett och kunde inte göra det. Så jag var tvungen att gå därifrån, säger hon i Wahlgrens värld och fortsätter:

– Det var verkligen inget självklart val, jag velade tusen gånger om dagen i flera, flera, flera, flera dagar.

Bianca Ingrossos avslöjande om förhållandet

Men Bianca Ingrosso tycker också att hela händelsen har gjort att både hon och Phillipe Cohen har kommit längre i deras förhållande.

Annons

– Om den här graviditet inte kan vara ett wake-up call för att vi ska få det bättre, vad fan är då ett wake-up call. Och om inte det här kan göra att vi kan komma närmare varandra, hur kommer vi då kunna göra det utan ett barn.

Tv-profilen och entreprenören avslöjar att paret inte har haft det bra det senaste halvåret som har kantats av tjafs, bråk och brist på kommunikation. Bianca Ingrosso har dock funderat på om deras förhållande kanske behövde något större då hon menar att de två är ganska egoistiska och att ett barn hade gjort att de båda satte sina egna behov åt sidan.

– Det här barnet kanske gör att vi hittar den här grundtryggheten och att vi kanske inte är så där egoistiska utan finner något större. Vi kanske behöver den här käftsmällen för att vakna upp och sluta tjafsa.

Bianca Ingrossos tvivel om tuffa aborten

Bianca Ingrosso menar dock att paret just nu är på samma plats i livet, men att de tänker lite olika. Hon tycker också att de behöver ta ett ansvar för förhållandets framtid och öppnar upp för att gå och få hjälp hos en psykolog.

Annons

– Jag kan inte sitta här om ett år och vi fortfarande har det så här. För då måste jag säga tack och hej till dig för att jag är redo att bli mamma, säger hon i programmet.

Senare i avsnittet går hon på lunch med vännen och assistenten Lovisa Worge. Då väljer Bianca Ingrosso att berätta om det tuffa beslutet att ta tabletten för att genomföra aborten.

– Klart jag hade andra alternativ. Men jag tror jag kände mig så himla svag också, så då tog jag tabletten och sedan så ångrade jag mig hela dagen. Och då fanns det ingen återvändo.

FOTO: Kanal 5

Annons