TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrosso om relationen med Phillipe Cohen efter omtalade kyssen

21 okt, 2020 
Bianca Ingrosso och Phillipe
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit ett par i stort sett hela deras vuxna liv.
Den senaste tiden har det dock varit tyst kring dem och följarna har ställt frågor sedan Bianca la upp en video där hon kysser en vän.
Nu bryter hon tystnaden om förhållandet.
Annons
Allt om Bianca IngrossoBrand logo
Allt om Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso, 25, har varit känd från det att hon föddes. Med föräldrar som Pernilla Wahlgren, 52, och Emilio Ingrosso, 55, är hon van vid uppmärksamheten och det offentliga livet har kommit naturligt för henne.

Relationen mellan Bianca och hennes pojkvän Phillipe Cohen, 26, har varit allt annat än enkel. Paret har flera gånger berättat att de har ett turbulent förhållande som kantas av en hel del bråk. Ett antal gånger har de beslutat sig för att gå skilda vägar men de lyckas alltid hitta tillbaka till varandra efter en tid isär.

I Wahlgrens värld har tittarna fått se en förkrossad Bianca gråta ut över uppbrott från Phillipe, men också sett lyckan när de återförenas.

Under sommaren tog paret ett nytt steg i relationen och valde att flytta ihop. Men det är inte första gången de bor ihop. Paret har nämligen testat det tidigare men då insåg de ganska snabbt att samboskap inte var något för dem. Men nu under sommaren skulle de alltså försöka igen.

Annons

Sprickan i Phillipe och Biancas relation

Denna gång verkar det ha gått bättre, i alla fall själva delen med att bo tillsammans. På Biancas Youtube-kanal får följarna ofta följa med när hon och Phillipe lever sitt vardagsliv.

Men för ett par veckor sedan delade Bianca med sig av ett mindre roligt besked på sin Youtube-kanal. Hon förklarade då att paret genomgick en tuff tid och att det blivit en spricka i relationen efter sommarens semester på Mallorca.

Nyligen åkte Bianca på en resa utan pojkvännen och under denna visade hon sina följare ett klipp när hon kysser sin vän Lucas Armando Feola. Detta fick följarna att ställa frågor om hur det egentligen står till i Biancas kärleksliv.

Bianca bryter tystnaden om relationen

Om Phillipe och Bianca fortfarande är sambor är lite oklart. Han har nämligen inte synts till på varken hennes Youtube-kanal eller Instagram och det är ofta ett tecken på att det är svajigt mellan dem.

Men nu berättar Bianca äntligen hur det står till – för första gången sedan kyssvideon blev offentlig. På hennes Instagram story har hon fått en fråga angående om hon och Phillipe fortfarande är tillsammans.

”JA”, skriver hon då och ler.

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons