Bianca Ingrossos nya lägenhet efter renoveringen: ”Inte snålat”

Bianca Ingrosso visar upp nya lägenheten på Östermalm efter renoveringen.

Bianca Ingrosso är redo att flytta in i sin nya lyxlägenhet på Östermalm. I en video på sin Youtube-kanal visar hon upp resultatet från renoveringen som har pågått i flera månader.

Det var i början av året som influencern Bianca Ingrosso, 24, köpte en ny lägenhet på Östermalm. Utgångspriset för den lyxiga trean var hela 9 950 000 kronor och trots att den redan var i toppskick bestämde sig Bianca för att totalrenovera.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

När Bianca berättade för sina följare om renoveringen avslöjade hon även att hon skulle bo hos pojkvännen Phillipe Cohen, 25, under tiden då han lämpligt nog bor i samma fastighet. Men när Bianca gästade Nyhetsmorgon i juli kom det fram att hon istället har valt att flytta in hos mamma Pernilla Wahlgren på Lidingö istället.

– Min lägenhet håller på att renoveras, det är slutspurten där, så jag bor hos mamma nu, sa Bianca Ingrosso i programmet.

Att bo hos mamma verkar dock inte ha varit helt enkelt och i Nyhetsmorgon berättade Bianca att den tillfälliga flytten gett henne en ny insikt om Pernilla.

– Herregud, hon har så mycket grejer och hon blir bara mer och mer lik min mormor. Hon har börjat ändra parfymer till lite mer gammeldags parfymer så det luktar som att jag kommer hem till mormor. Och det är bara mögliga meloner i kylen, allt är så varmt. Det är så varmt. Så ja, det är mysigt, sa Bianca i programmet.

Bianca Ingrossos ord om nyrenoverade lägenheten

I en video på sin Youtube-kanal avslöjar Bianca Ingrosso att lägenheten på Östermalm nu börjar bli färdig. Med hjälp av sin bonusmamma Åsa Ingrosso har hon inrett trean i jordnära färger.

– Lägenheten är inte helt klar. Walk in closet ska bli klar, det är småfix och jag väntar på en del möbler, säger Bianca Ingrosso i videon.

Hallen är målad i en ljusgrå nyans, medan sovrummet går åt det beiga hållet. I videon berättar Bianca att hon älskar stuckatur, vilket är genomgående i hela lägenheten.

När Bianca visade upp bostaden för första gången berättade hon att hon skulle totalrenovera köket trots att det nyligen hade gjorts om. Detta resulterade i att hon fick motta en hel del kritik, men nu försvarar hon sitt beslut.

– Jag är helt i chock över hur bra det här köket blev, säger Bianca och fortsätter sedan:

– Det är det här jag menar när folk ger mig skit för att jag rev bort mitt gamla kök och folk bara ”det var så fint”, så fick jag se en ritning på när Åsa hade gjort det här och jag bara ”riv köket nu”.

Vid slutet av videon säger Bianca att hon är väldigt nöjd med resultatet och att hon stormtrivs.

– Jag har verkligen gått all in i den här lägenheten. Det har inte varit billigt och jag har inte snålat och det har fan varit värt det för jag har aldrig känt mig så hemma som jag gör i den här lägenheten.

Bianca Ingrossos lägenhet

Hallen är målad i en ljusgrå nyans.

Bianca Ingrossos lägenhet

Sovrummet är ännu inte helt klart men har fått garderober och en säng.

Bianca Ingrossos lägenhet

Bianca Ingrossos walk in closet är heller inte helt klar men börjar nu ta form.

Bianca Ingrossos lägenhet

Köket är väldigt rymligt och har mycket plats för matlagning och umgänge.

Bianca Ingrossos lägenhet

Sminkhyllan är en detalj som Bianca själv valt att ha i lägenheten.

Bianca Ingrossos lägenhet

Det finns flera kakelugnar i lägenheten, bland annat en i vardagsrummet.

FOTO: Karin Törnblom / TT , Youtube