LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Filip Lamprechts nya lycka efter uppbrottet från Peg Parnevik: ”Nu blir det åka av”

30 sep, 2021 
Peg Parenvik och Filip Lamprecht
Filip Lamprecht har efter Let's dance 2021 fortsatt att synas allt mer i rampljuset och verkar dessutom gladare än någonsin.
Nu berättar han om glädjen.
”Nu blir det åka av”, skriver han.
Annons
Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

Filip Lamprecht, 24, har haft ett händelserikt 2021. Han startade året med att vara förälskad i flickvännen Peg Parnevik, 26. Han fick sedan förfrågan om att medverka i ett av Sveriges största nöjesprogram Let's dance, och tackade ja.

Och tur var väl det då det visade sig att han var en jäkel på att dansa – tillsammans med danspartnern Linn Hegdal, 26, kammade han nämligen hem hela tävlingen.

Men bakom kulisserna så gjorde han och Peg Parnevik slut med varandra – något som de inte berättade om förrän i juni. Idag har de båda gått vidare och är fortsatt vänner. Filip verkar även extra glad, något han nu väljer att berätta om.

Filip Lamprechts och Peg Parneviks kärlekssaga som gick i kras

Filip och Peg blev tillsammans för många år sedan och har känt till varandra sedan de var små, då deras föräldrar umgicks. De blev sedan tillsammans och Filip har bland annat synts till i familjen Parneviks egna serie Parneviks som gick på TV3.

Annons

När Filip i år medverkade i Let's dance var Peg till en början ett stort stöd och peppade folk att rösta på honom – likaså Filips svärmor Mia Parnevik.

Men plötsligt en bit in i säsongen så började många ana att något inte stod rätt till mellan paret. De slutade umgås och var ifrån varandra under en längre period, då Filip var hemma i Sverige och Peg i USA.

När Peg väl bekräftade uppbrottet med Filip i podcasten Pillowtalk så avslöjade hon att de var vänner. Hon har även skrivit en låt efter uppbrottet som handlar om Filip där bland annat texten löd: ”Please don’t ever find somebody new, after all that we’ve been through, I still love you”.

Filip Lamprechts glädje – restriktionerna försvinner: ”Åka av”

Men det verkar som både Filip och Peg funnit ro i att det är slut. Även om Peg varit oerhört ledsen och förkrossad har hon nu funnit kärlekslyckan i musikproducenten Jesper Nicklasson.

Annons

Filip har, vad vi vet, inte börjat dejta efter uppbrottet även om det cirkulerades en del rykten i Let's dance 2021. Men nu har Filip delat med sig av att han är glad – och det gäller främst att restriktionerna i Sverige har försvunnit.

Filip arbetar nämligen som modell och i samband med detta så kommer jobbet säkerligen bli lättare. Han verkar även sugen på att festa till det – för som vi vet vid detta laget så är han ju en jäkel på dans...

Filip Lamprecht syns dansandes.

”Hörde jag lyfta restriktioner? Nu blir det åka av!”, skriver han förväntansfullt.

FOTO: Karin Törnblom/TT / TV4

Annons