ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Alice Stenlöfs svar efter kärleksryktena med Jireel: ”Jag är kär”

29 sep, 2021 
https://image.hant.se/lovisa-byline.jpg.jpg?imageId=7617233&x=0&y=0&cropw=89.74358974359&croph=100&width=1318&height=1318Lovisa Ström
Alice Stenlöf
Länge har rykten om att det ska ha skett en återförening mellan Alice Stenlöf och exet Jireel Llavia Pereira cirkulerat.
Nu svarar Alice på ryktena.
– Jag är kär, säger hon.
Annons
Fem saker du inte visste om Alice Stenlöf
Fem saker du inte visste om Alice Stenlöf

Det var i februari tidigare i år som Alice Stenlöf gick ut med att hon och artisten Jireel Llavia Pereira gått skilda vägar. Detta efter att de varit ett par i knappt ett halvår. Jireel skrev då om uppbrottet på sin Instagram.

”För att klargöra en sak. Jag och Alice är inte längre i ett förhållande. Då vi fortfarande har kärlek för varandra tog jag beslutet att avsluta vårt förhållande för bådas bästa”, skrev han då.

Tiden efter uppbrottet var tuff för Alice och på hennes Youtube-kanal var hon öppen om den tunga sorgen.

– Sanningen är att jag har mått bajs. Jag har mått riktigt jävla dåligt den senaste perioden och jag har behövt ta hand om mitt psyke innan jag tar hand om något annat, berättde hon bland annat i en video.

Alice Stenlöf och Jireel Llavia Pereiras återförening

Men den senaste tiden har följarna spekulerat i ifall det har skett en återförening mellan det tidigare paret. Detta då det har cirkulerat bilder på när det tidigare paret håller om varandra på Gröna Lund och då de båda också la upp bilder från samma restaurang tidigare i veckan. Flera vittnen ska även ha sett de kyssa varandra offentligt.

Annons

Varken Alice eller Jireel har däremot kommenterat den påstådda återföreningen, men under måndagens premiär av nya James Bond-filmen No time to die svarar Alice nu på kärleksryktena.

Alice Stenlöf bekräftar: ”Jag är kär”

För inte så länge sedan gick Alice ut med att hon ska flytta till Costa Rica. Där ska hon vara i fyra månader för att bara surfa och leva livet. Men när Alice under James Bond-premiären får frågan om det är någon hon kommer att sakna lite extra mycket när hon är där svarar hon fnissandes:

– Det vet man inte.

Hennes svar hintar med andra ord om att det finns någon speciell i hennes liv, och i en intervju med Expressen bekräftar hon att så också är fallet.

– Jag är kär, säger hon.

Men på frågan om hon är singel svarar hon däremot mer kryptiskt.

– Det är hemligt.

Annons