ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så är Farmen-Izabella och Arlinds relation idag – vändningen efter bråket

19 feb, 2022 
Ebba S. Dahlman
Arlind Klimenta i grönbrun t-shirt.
Farmen-deltagaren Arlind slog ut konkurrenten Levin i en kunskapskamp.
Efter det har läget varit spänt mellan honom och Izabella.
Men hur är deltagarnas relation idag efter dispyterna?
Annons
Se konflikten mellan deltagarna i Farmen: ”Spark under bältet”Brand logo
Se konflikten mellan deltagarna i Farmen: ”Spark under bältet”

Farmen-deltagarna Izabella Andersson Acimovic, 28, och Arlind Klimenta, 33 har inte dragit jämnt på sista tiden. Historien bakom deras dispyt bottnar i Bellas blomstrande romans under inspelningen av Farmen.

Det uppstod nämligen kemi mellan henne och deltagaren Levin Larsson, 31, väldigt tidigt i tävlingen. Men när Levin förlorade mot Arlind i Tinget och tvingades lämna 1800-talsgården var Bella förkrossad.

Syndabocken blev Arlind som Bella menade hade bett Levin att utse honom till andrekämpe, för att sedan göra en läggmatch. Levin gick med på detta eftersom Arlind hade uttryckt stark hemlängtan.

Farmen-Bellas skadeglädje på Torpet – Arlinds starka reaktion

Efter Levins sorti från gården gjorde Izabella allt för att vinna torpkampen och ta sig till Torpet, då hon kände att hon behövde en liten paus från Arlind och den infekterade stämningen på Farmen.

Annons

Den här planen gick dock i stöpet när Arlind vann denna veckas torpkamp och reste för att göra Bella sällskap. Bella befinner sig på Torpet tillsammans med Cecilia Ahlborg, 39, och i onsdagens avsnitt gjorde Arlind entré tillsammans med Monika Ostrowska, 39.

När Bellas nemesis anländer har hon och Cissi varit isolerade under en veckas tid, så de har ingen aning om vad som har hänt på Farmen. Bella frågar vem som åkte ut i söndagen avsnitt och Monika berättar att Keshia slog ut Niklas i kunskapskampen vid Tinget.

Bella visar ett brett spektrum av känslor när hennes nemesis Arlind anlände till Torpet i onsdagens avsnitt.
Bella visar ett brett spektrum av känslor när hennes nemesis Arlind anlände till Torpet i onsdagens avsnitt.

Bella låter sig inte dölja sina känslor. Hon skrattar, skriker, och firar högljutt samtidigt som hon säger att hon är stolt över vännen Keshia Barbour, 31. Skadeglädjen blev lite av en pik mot Arlind, då Niklas Johansson, 29, som slogs ut var en av hans närmsta vänner inne på Farmen.

Annons

– Jag tycker att hennes reaktion är lite barnslig, säger han i programmet.

Men vi vet nu också att Bella och Arlind slöt fred under den gemensamma veckan på Torpet. Så här sa Bella till Hänt i en intervju om det:

– När han och jag blev sams på Torpet så pratade vi jättemycket och han var jätterädd för att hat skulle riktas mot honom när programmet sänds, efter hela händelsen med Levin.

Farmen-Izabellas ärliga ord – så är relationen till Arlind idag: ”Överraskad”

Men att sluta fred och behålla kontakten även efter programmet är ju faktiskt två helt olika saker. Därför passar vi på att fråga Izabella om hur relationen till Arlind är idag.

– Jag har sträckt ut handen till honom och frågat hur det känns och om han är orolig. Jag har sagt att ”säg till om du får mycket hat för då kan jag gå ut och backa dig på sociala medier”. För att visa att vi är vänner idag och att allt är okej, säger Bella då och poängterar hur alla Farmen-deltagarna sluter upp bakom varandra i kampen mot näthatet.

Annons

Hon fortsätter med att berätta hur relationen har utvecklats sedan dess:

– Där och då trodde jag aldrig att jag skulle vilja ha något med honom att göra, men idag är han en av dem som jag verkligen kan öppna upp mig för och få stöd. Han skriver jättelånga meddelanden som svar och ger mig fina tips och råd. Jag blev jättepositivt överraskad.

När vi frågar om hur Levins och Arlinds relation ser ut låter Bella inte lika entusiastisk, men det finns ändå hopp förmedlar hon.

– Han och Levin har börjat kommunicera mer och mer. Så det är ett steg i rätt riktning!

FOTO: TV4

Annons