LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Farmen-Niklas ursäkt efter dramat – tårarna som tittarna inte fick se

07 feb, 2022 
Farmen-Niklas Johansson i vit t-shirt. Monika Ostrowska i rosa t-shirt.
Farmen-Niklas var förra veckans storbonde inne på Farmen 2022.
Nu släpper TV4 bortklippt material som avslöjar sanningen bakom Niklas ursäkt efter dramat.
– Det är under all kritik, säger han.
Annons
Se deltagarnas otrevliga välkomnande mot nya deltagaren i FarmenBrand logo
Se deltagarnas otrevliga välkomnande mot nya deltagaren i Farmen

Det populära tv-programmet Farmen 2022 är i full gång. Likaså är dramatik och intriger i omlopp.

En av deltagarna, Niklas Johansson, 29, har utmärkt sig en del på den fronten. Inte minst när han av misstag högg sig med yxan i benet redan första dagen inne på Farmen.

Men han har också pekats ut som ett hot av andra deltagare, bland annat den förra storbonden Levin Larsson, 31, något som kan ha bidragit till veckans drama i den bortklippta scenen...

Monika Ostrowska gör entré i Farmen 2022 – under Farmen-Niklas storbondevecka

Farmen-Niklas är den som stod för förra veckans storbondeprestation. Det innebär kort och gott att det var han som styrde skutan och bossade över de andra farmarna förra veckan.

Annons

Under Niklas storbondevecka drabbades halva styrkan av spanska sjukan, men han fick förstärkning i form av ett nytt ansikte. Deltagaren Monika Ostrowska, 39, gjorde entré på Farmen efter en kort visit på Torpet.

Monika har med sig hunden Ivy till Farmen. När hon anländer på Farmen tar hon med sig hunden och knackar på till sjuktugan för att presentera sig för samtliga deltagare.

Men hennes hälsning tas inte emot som hon hade hoppats...

Här kommer Monika in på Farmen 2022 och presenterar sig för de isolerade deltagarna.
Här kommer Monika in på Farmen 2022 och presenterar sig för de isolerade deltagarna.

Farmen-Niklas ursäkt efter dramat – bortklippta scenen visar tårarna: ”Under all kritik”

I den bortklippta scenen, som TV4 nu har publicerat på Facebook, ser vi Monika i tårar över det bemötande hon fick när hon hälsade på de ”sjuka” deltagarna. Hon menade på att hon inte kände sig välkommen och att det gjorde henne ledsen.

Annons

– Jag tycker att det är jättekonstigt, oavsett vilket humör man är på att man inte kan bemöta en person som kommer hit och bemöta på ett bättre sätt. Det är vad jag tycker. Det är under all kritik, säger Niklas i det bortklippta materialet där han kommer till Monikas undsättning.

Deltagaren Cecilia Ahlborg, 39, menar på att Niklas borde ha tagit sitt ansvar som storbonde och presenterat Monika för gruppen. Det menar hon skulle ha avdramatiserat situationen.

Cecilia får medhåll från Levin som säger att han också tycker att den uppgiften faller på storbonden. Resultatet av detta blir att Niklas backar från sitt tidigare uttalande och riktar en ursäkt till Monika.

– Jag ber jättemycket om ursäkt för det, det var absolut inte min mening att inte presentera dig för alla, säger han. Ursäkten godtogs av Monika.

FOTO: TV4

Annons