ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-Cecilias trauma med sambon Christian: ”Jättechockad”

03 feb, 2022 
AvOla Lagerström
Cecilia Ahlborg i Farmen 2022 med sambon Christian.
Möt Farmen-Cecilia i en öppenhjärtig intervju.
För Hänt berättar hon om mobbningen som har satt spår, hur hon träffade kärleken Christian och traumat hon aldrig glömmer.
– Jag var jättechockad och livrädd.
Annons
Farmen-Monika Ostrowska om relationen till de andra deltagarna på gårdenBrand logo
Farmen-Monika Ostrowska om relationen till de andra deltagarna på gården

Cecilia Ahlborg, 39, höll en ganska låg profil i Farmen till en början. Men med tiden har hon visat att hon kan ryta ifrån ordentligt.

Varför sökte du till Farmen?

– Jag hade sett några avsnitt, men långt ifrån alla säsonger. Jag har alltid tänkt: ”Vad är det för tokiga människor som är där?” Jag har också tänkt att jag skulle kunna göra det lättare och bättre, så när ansökan dök upp kände jag att jag provar…

✔︎ Det här är Cecilia Ahlborg

Ålder: 39.
Bor: Vollsjö.
Familj: Sambo och fem barn.
Jobbar som: Lagerarbetare.
God egenskap: Öppensinnad och hjälpsam.
Dålig egenskap: Kort stubin.
Framtidsplaner: Bli multimiljonär och hemmafru, (skratt). Det vore härligt att bli ekonomiskt oberoende. Postkodlotteriet får gärna glida förbi…

Vad var det första du reagerade på när du kom fram till inspelningsplatsen?

– Att det var så mycket större än jag hade tänkt mig. ”Wow”, tänkte jag. Det är faktiskt bra mycket större än det upplevs i tv!

Annons

Vad var lättast och svårast med att vara med i Farmen?

– Svårast var helt klart hemlängtan. Innan jag kom dit inbillade jag mig att vistelsen skulle bli lite ”semesteraktig” för mig, att jag skulle få en liten paus från det vardagliga livet, men hemlängtan var nästan outhärdlig. Jag längtade hem så otroligt mycket! Flera gånger tänkte jag dra därifrån, men de andra deltagarna var helt fantastiska. Vi pushade varandra att hålla ut. Det lättaste var väl egentligen livet på gården eftersom jag bor på en gård i vanliga fall.

Cecilias gripande ord om mobbningen

Vem av deltagarna kom du bäst överens med?

– Jag gillade många. Många fantastiska individer var där. Allra närmast kom jag Niklas och Arlind. Det var lätt att snacka med dem. Trevliga. Ödmjuka. Speciellt Arlind. Vi hade ungefär samma situation med barnen, så vi pratade väldigt mycket om vår hemlängtan.

Cecilia i Farmen.

Vilken sida av dig kom inte fram under inspelningen?

– Jag tror att jag upplevs som hårdare och kallare än jag faktiskt är. Många tyckte nog att jag var rätt störig, men under den hårda ytan finns det en väldigt mjuk person. Det var nog inte alla som fick se den sidan.

Annons

Vad var det första du gjorde när du kom hem från inspelningen?

– Jag kramade om mina barn och min sambo – och så gick jag ut till mina hästar.

Vilken är den svåraste motgången du gått igenom?

– Jag var ganska knubbig och ful när jag var liten. Om det fick jag höra många hårda ord, typ ”tjockis” och ”sluta ät”.

Har barndomens hemskheter satt spår i dig?

– Ja, jag är ingen supersocial person. Jag klarar mig ganska bra själv. Jag väljer mina vänner och jag har svårt för folk som ser ner på andra beroende på hur de ser ut.

Vad är senaste nytt på din kärleksfront?

– Ja, du… Det händer inte så mycket. Senaste sex och ett halvt åren har jag varit tillsammans med min Christian – och så ska det förbli!

Hur gick det till när era vägar korsades?

– Fantastiska internet…

När i livet har du haft som mest medvind?

– Kring 2014. Jag hade mycket hästar och tävlingarna gick riktigt bra. Det blev flera vinster och placeringar på V75.

Annons

Vad är det mest traumatiska du varit med om?

– Det var nog den gången jag körde över ett rådjur med min sambos nyköpta bil så hela bilen small. Jag kom körande på en helt vanlig väg. Mellan 80 och 90 fick jag möte i en kurva och helt plötsligt smällde det. Jag hann aldrig se att det stod något på vägen för jag blev bländad av den mötande bilen. Kraften gjorde att hela motorn slogs sönder. Jag var jättechockad och livrädd att sambon skulle bli arg, men det la sig rätt fort. Han vara bara lycklig över att det hade gått bra för mig!

Varför borde man ha dig som vän?

– Jag är otroligt lojal. Jag är jäkligt rolig att umgås med. Med mig får man aldrig en lugn stund. Det är fullt ös, medvetslös!

Säg tre saker du vill hitta på inom en inte alltför avlägsen framtid!

– Jag vill hoppa bungyjump, åka på skidresa till Bulgarien och utvecklas ännu mer som människa.

Foto: Jakob Dahlström/TV4 & Privat

Annons