AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Farmen-deltagare bröt ihop – dramat TV4 inte visar för tittarna

09 mar, 2022 
AvOla Lagerström
Anna Brolin och Farmen-deltagarna.
Arlind Klimenta är ute ur Farmen.
Nu avslöjar han dramat – som TV4 inte visar för titarna.
Enligt Arlind läxade han upp övriga deltagarna efter mobbningen mot en av deltagarna.
– Jag blev väldigt förbannad, säger han till Hänt.
Annons
Här avgörs det vem som tvingas lämna Farmen 2022Brand logo
Här avgörs det vem som tvingas lämna Farmen 2022

Arlind Klimenta, 33, åkte ur Farmen på onsdagskvällen. Här berättar han om livet under och efter programmet.

Vad var det bästa med att vara med i Farmen?

– Gud, det finns så mycket, men det allra bästa var att det var en utmaning. Jag har följt programmet väldigt många år. Nu ville jag utmana mig själv och se om jag skulle klara av omständigheterna som fanns där på gården. Sedan har jag alltid haft som mål att bli igenkänd och det är jag nu. Folk uppskattar den jag är. Jag älskar när jag ägnar tid åt någon som vill prata, det gör inte bara den personen glad utan även mig själv. Att ge tillbaka till andra, det tycker jag är helt fantastiskt!

✔︎ Det här är Arlind Klimenta

Ålder: 33.
Bor: Halmstad.
Familj: Fru och två barn.
Jobbar som: Varuhuschef.
God egenskap: Jag tror väldigt mycket på mig själv. Samtidigt känner jag inget behov av att alltid stå i centrum. Jag är trygg med den jag är och lyfter gärna andra istället för att trycka undan.
Dålig egenskap: Jag har svårt för att lita på folk i första taget, de behöver bevisa en hel del innan jag släpper på garden. Det kanske inte alltid är det bästa.
Framtidsplaner: Inom fem, tio år har jag säkert avancerat inom det jag jobbar med idag!

Annons

Så folk hör av sig på Instagram?

– Ja, där och på Facebook, mitt ute på gatan, i matkön och på nattklubben. Var jag än befinner mig! Folk vill stanna, ta en bild och snacka lite. Väldigt många har kommit fram till mig och sagt att de hållit på mig och att de velat att jag ska vinna.

Och det sämsta?

– Det finns faktiskt ingenting som jag tycker är dåligt. Jag har faktiskt inget dåligt att säga. Inte för min egen del.

Arlind försvarade Prins inför gruppen

Är du nöjd med hur TV4 framställde dig?

– Ja, jag tycker att de gett en bra bild av den jag är. Däremot finns det mycket i min personlighet som inte kommit med. Det vill jag ska lyftas i något annat TV-program. Det finns så mycket mer av mig att visa, fler sidor, men som första anhalt tycker jag ändå att det blivit bra. Jag har blivit bra klippt och skuren.

Arlind och frun Blerta.

Vad tyckte du om regeländringen i Farmen, att det plötsligt var en fördel i stället för en nackdel att hamna på Torpet?

Annons

– Jag gillar inte det, jag såg det mer som en nackdel att behöva tävla sig till Torpet och därmed gå miste om mycket bra information på Farmen. Nu tänker jag även på det sociala spelet och samspelet. När man kom tillbaka så hade man tappat mycket och fick börja om på nytt igen.

Kan du dela med dig av ett drama som tv-tittarna inte fick se?

– Jag var på väg upp till sovrummet. Då hörde jag någon gråta. Jag tittade dit. Då såg jag Prins ligga i sin säng och gråta! Han mådde inte alls bra. Då blev jag väldigt förbannad och pushade honom att gå ner och prata med de andra. Jag gick också ner, jag sa: ”Nu får vi faktiskt tänka om och tänka rätt, vi kan inte låta någon må dåligt, oavsett vad det än handlar om, det är inte rätt!” Detta var ingenting som kamerorna fångade.

Så Prins blev utfrusen?

– Ja.

Vem tyckte du bäst respektive sämst om i Farmen och varför?

– De jag kom närmast var Niklas, Cissi, Prins och Gerty. Mer eller mindre samma personligheter. Vi drogs till varandra. Vi hade mycket gemensamt, vi kunde skoja och ha kul. Abel också.

Prins Wendel.

Sämst, då?

– Jag har svårt att säga vem jag tycker sämst om, men det fanns många beteenden som jag inte gillade.

Annons

– Där fanns det romans, absolut! Det kunde man se på sättet de tittade på varandra.

– Konstruerat. Visst diggade de varandra som vänner, men inte mer än så! I själva verket handlar det nog bara om att Alex vill ha mer tid framför kameran.

– Jonas är väldigt fin. Både på insidan och utsidan, men Keshia är på en helt annan nivå! Hon har nog så att hon kan välja och vraka om man säger så… Det finns fler än bara Jonas!

Vad har hänt i ditt liv efter programmet och hur ser din framtid ut?

– Jag har blivit kontaktad av väldigt många TV-kanaler från Kosovo som varit jättenyfikna på Farmen och hela det konceptet. Jag har varit med i ganska många intervjuer och fått många frågor om jag vill vara med i olika TV-program. Big Brother Albanien och Kosovo och även andra roliga TV-program.

Annons

Ska du ska hoppa på TV-tåget, alltså?

– Ja, jag är jättetaggad på mer TV, jag vill jättegärna vara med. Hela den här upplevelsen har varit helt fantastisk och jag har så mycket mer att ge. Jag är definitivt öppen för förslag – både från Sverige och Albanien.

Vad händer på kärleksfronten, då?

– Jag blir inte av med min fru, trots alla tjejer som skriver till mig. Skämt åsido, jag är väldigt lycklig med min fru!

Foto: TV4

Annons