Beatrice åkte ur Farmen – avslöjar okända bråket bakom kulisserna

Beatrice Larsson i Farmen 2022.
Exklusivt

Beatrice Larsson är ute ur Farmen.
Nu avslöjar hon okända bråket i kulisserna.
– Hon gjorde en massa konstiga saker bakom min rygg, säger Beatrice till Hänt.
0:46

Efter reklamen: Farmen-Beatrice tvingas till sjukhus efter ormbett – Se dramatiken här

(0:46)

Beatrice Larsson, 57, visade mycket känslor under sin tid i Farmen. Efter att ha åkt på onsdagen, med bara några dagar kvar till finalveckan, berättar hon om livet under och efter programmet.

Vad var det bästa med att vara med i Farmen?

– Att lära sig hur man sköter djur, gård och grödor. För min del var det också att se hur jag skulle reagera psykologiskt i olika situationer. Det jag kom fram till var att allt blev så förstorat. Det var så mycket känslor där. Allt blev känsligare!

Och det sämsta?

– Jag ser ingenting som var sämst.

✔︎ Det här är Beatrice Larsson

Ålder: 57.
Bor: Pendlar mellan Örnsköldsvik och Göteborg.
Familj: Sönerna Sebastian Larsson, 34, och Max Nilsson, 25. Sebastian var med i Robinson 2019. I familjen ingår även katten Allan.
Jobbar som: Allkonstnär.
God egenskap: Människoälskare.
Dålig egenskap: Tidsoptimist. Ibland vore det sköna att kunna klona sig.

Är du nöjd med hur TV4 framställde dig?

– Nej, jag är inte med så mycket, men det är egentligen inte så konstigt rent tekniskt. När det filmades så var jag oftast iväg och gjorde annat. Jag tog hand om djuren, jag plockade svamp. Annars tycker jag att tv-produktionen vinklat mig helt rätt. Jag är en god människa, jag är snäll och ställer upp. Jag spelar ingen roll.

Kan du dela med dig av ett drama som tv-tittarna inte fick se?

– Vid ett tillfälle blev jag attackerad av tuppen – riktigt ordentligt! Jag hade varit iväg och hämtat mat till fåren. Med mig hade jag en stor bytta med fårmat. Hönsen och tuppen gick fritt på gården. Av någon anledning så trodde väl tuppen att jag gick iväg med hans mat, så han sprang efter mig och försökte ”flaxa upp”. Han ställde sig på sina vingar, lyfte båda sina fötter och slog sina sporrar rakt igenom mina byxor på vardera sida av benen – och penetrerade rakt igenom! Det här fick TV-tittarna inte se. Jag nämnde det bara i förbifarten i tinget, att ”jag haft en närgången relation med tuppen”.

Exklusivt
Farmen-Prins om relationen till tjejerna idag – efter bråken

Hur kändes det att bli attackerad?

– Hemskt. Det var som att bli knivskuren. Otroligt smärtsamt! Dessutom har jag svårt att koagulera så jag blödde en hel del.

Beatrice om relationen till Monika i dag

Blev det tuppsoppa den kvällen?

– Nej, men någon sa att ”hade det varit jag så hade jag sparkat huvudet av tuppen”. Jag vet också att just den här tuppen jagade en av kamerakillarna. Jag vet också att samma tupp var med på Torpet förra året.

Vem tyckte du bäst om i Farmen och varför?

– Victoria. Hon är så extremt genuin i sin medmänsklighet. Hela hon är som ett fantastiskt väsen! Gud så genuint jag älskar den tösen. Hon är helt underbar.

Exklusivt
Farmen-Alex avslöjar nya detaljer om sexet med Farmen-tjejen

Vem tyckte du sämst om?

– Jag har svårt att tycka illa om någon överhuvudtaget, men den jag hade svårt att komma nära och inte fick grepp om var Monika. Jag tyckte att hon gjorde en massa konstiga saker bakom min rygg och jag hade svårt att få ett hum om vem hon var.

Hur har ni det i dagsläget, Monika och du?

– Vi pratar, det är lugnt.

Farmen-Monika.

Berätta om kärleksflirten mellan Levin Larsson och Izabella Andersson!

– Det kan ju ha hänt något veckan innan seniorerna kom in. Då fick ungdomarna alkohol och fisk och allt vad det var. Och så hade de midsommarfest. Då kanske det hände något. Men alla var väldigt goa mot varandra. Tyvärr har det inte visats för tittarna. Det var väldigt kärvänligt mellan oss, allihop. Jag kan inte säga annat. Men romans och att någon gick iväg och hade kuckeliku, det såg jag faktiskt inte...

Vad har hänt i ditt liv efter programmet och hur ser din framtid ut?

– Jag har fått fantastiskt många så kallade nya vänner. Från 800 följare till 12000. Det är helt galet! Jag får ganska lätt dåligt samvete, så jag svarar alla som skriver. Det tar tid. Sedan har jag fått en del trevliga meddelanden från folk som undrar om jag skulle kunna göra mer TV – och det vill jag absolut. Hit med det, bara!

Hänt har gett Monika Ostrowska, 39, chansen att bemöta Beatrice Larssons utspel. Monika svarar:

– Om jag gjorde konstiga saker, vad kallar man henne då? Förlåt, men om jag gjorde konstiga saker då vet jag inte vad man ska kalla det Beatrice gjorde. Det kom ju ut sagor ur armen. Det var historier varje dag om allt och alla.

LÄS OCKSÅ: Farmen-Beatrice visar upp pojkvännen Anders – efter stora utseendeförvandlingen

LÄS OCKSÅ: Lönelista: Hen tjänar bäst i årets Farmen

LÄS OCKSÅ: Farmen-deltagarens otrohet – talar ut om triangeldramat

Foto: TV4

Här avgörs det vem som tvingas lämna Farmen 2022

Se klippet här!

SENASTE NYTT!