ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-Prins om relationen till tjejerna idag – efter bråken

09 mar, 2022 
AvOla Lagerström
Prins Wendel har fortfarande chansen att vinna Farmen.
Här ger han sin version av bråken i programmet, reder ut romansen – och avslöjar sitt nästa tv-projekt.
– Mitt nästa mål är att ta Robinsonstatyetten!
Annons
Farmen-Helené och Victoria om frustrationen på gården: ”Sexdrömar”Brand logo
Farmen-Helené och Victoria om frustrationen på gården: ”Sexdrömar”

En efter en av deltagarna i Farmen har droppat av, men Prins Wendel, 60, är kvar med bara några dagar kvar till finalen 20 mars.

Vad var det bästa med att vara med i Farmen?

– Att få prova på ett liv som man normalt sett inte lever. Alltså, att man kan leva på små resurser och därmed hushålla på miljön. Jag har inte gjort några förändringar i mitt sätt att leva, men jag har en större omtanke vid val av inköp av produkter. Mycket grejer avstår jag.

✔︎ Det här är Prins Wendel

Ålder: 60.
Bor: Ystad.
Familj: Hustrun Åsa.
Jobbar som: Egenföretagare. Jag har en butik i Ystad där jag har tyg, garn, symaskiner och skrädderi.
God egenskap: Omtänksam.
Dålig egenskap: Alltför envis ibland.
Framtidsplaner: Leva ett fortsatt gott liv.

Och det sämsta?

– Saknaden av nära och kära. Jag hade sådana dippar! Då förstod jag verkligen hur mycket jag älskar mina nära och kära. Däremot hade jag aldrig någon tanke på att avbryta inspelningen. Det sa jag faktiskt till produktionen när jag var aktuell för att vara med. ”Jag kommer aldrig lägga mig på något sätt eller avbryta – om det inte är av allvarlig karaktär”. Det fanns inte i mitt medvetande!

Annons

Är du nöjd med hur TV4 framställde dig?

– Jag är mycket nöjd! De har verkligen vinklat mig på ett ärligt och schyst sätt. Vissa deltagare har inte blivit rätt vinklade.

Vilka?

– Jag vill nog inte säga några namn.

Vad tyckte du om regeländringen i Farmen, att det plötsligt var en fördel i stället för en nackdel att hamna på Torpet?

– Att göra justeringar och förbättringar är för mig alltid positivt. Saker och ting kan väl inte gå i samma hjulspår? Ibland måste man ha lite nytänk! Så jag är positiv till att Torpet blev en tävlingsarena. Jag som person vill inte fullt ut veta vad som komma skall, då är det ju inte lönt att stiga upp, (skratt). Vissa hatar nya inspel, jag älskar det!

Prins om stödet efter bråken

Kan du dela med dig av ett drama som tv-tittarna inte fick se?

– Jag kan faktiskt inte komma på något som man kan fläska på med…

Vem tyckte du bäst respektive sämst om i Farmen och varför?

– Bäst tyckte jag om Arlind. Han stöttade mig i med- och motgång. Jag kommer speciellt ihåg då jag gick från första tinget. Till skillnad från alla andra gav inte Arlind mig kalla handen. Han tog verkligen hand om mig när jag var genuint ledsen och nere.

Annons

Sämst, då?

– Egentligen har det svängt under resans gång – från att jag tyckt illa till att jag tyckt bra. En jag tyckte sämre om i början var Helené. Hon var väldigt involverad i pakter, men under resans gång växte hon som person i mina ögon. Framför allt när vi var på Torpet. Jag lärde känna henne och hon lärde känna mig.

Berätta om kärleksflirten mellan Levin Larsson och Izabella Andersson!

– Det spekulerades i gruppen om de hade någonting ihop, men det var inget som jag personligen såg något av. Det var mer ett gruppsnack

Prins relation med Victoria och Helené utvecklades till det bättre under resans gång.

Vad har hänt i ditt liv efter programmet och hur ser din framtid ut?

– Det som hänt med jobbet är att det blivit en otroligt massmedial, positiv effekt för mig som Prins Wendels varumärke. Folk hör av sig från när och fjärran. Jag har till och med idolkort som jag skickar gratis till alla som vill ha signerade kort. Gruppboenden, vanliga personer, barn... Gensvaret från media var skit i början, men sedan har det blivit mycket bättre.

Annons

På vilket sätt var det skit?

– Det var det här med Victoria och hur jag som man uttryckte mig mot en kvinna. Då var jag med i ”dyngbaggegalan” och fan och hans moster, även om det också var många som stöttade mig…

Framtiden, då?

– Mitt nästa mål är att ta Robinsonstatyetten.

Varför?

– Jag tycker om utmaningar.

Foto: TV4

Annons