Farmen-Alex avslöjar nya detaljer om sexet med Farmen-tjejen

Alexander Segerström och några av tjejerna i Farmen 2022.
Exklusivt

Hur lever Alexander Segerström efter uttåget ur Farmen?
Här berättar han öppenhjärtigt om sexet i programmet, avslöjar dramat TV4-tittarna inte fick se och sågar två Farmen-deltagare jäms med fotknölarna.
0:36

Efter reklamen: Farmen-Alexanders anklagelse till Levin: ”Såg dig”

(0:36)

Slå på ljud

Alexander Segerström, 30, åkte ut relativt tidigt ur årets Farmen. Men han har minst sagt levt vidare runt programmet genom några spektakulära uttalanden.

Här bjuder han på nya citat och berättar om livet efter Farmen.

✔︎ Det här är Alexander Segerström

Ålder: 30.
Bor: Stockholm.
Yrke: Mediasäljare.
Gillar att: Dejta.
Ogillar att: Vara normal.

Vad var det bästa med att vara med i Farmen?

– Det är väl att det blivit lättare nu att få tjejer. Det var inte supersvårt tidigare, men det har blivit lättare. Folk verkar gilla folk som varit med på tv. Jag tycker fan nästan att jag gått upp i en division. Om jag låg i superettan tidigare så är jag uppe i allsvenskan nu och jiddrar. Det är jävligt trevligt.

Så tjejerna flockas till dig som flugor till en sockerbit?

– Ja, verkligen. Milt sagt. Det är så många att jag inte kommer ihåg vem som är vem. Jag har faktiskt ett litet block här hemma – för annars kommer jag inte ihåg allt. Du vet, ibland gör man bort sig. Häromdagen frågade jag en tjej hur hon hade haft det i Norrland. ”Vadå Norrland, jag har inte varit i Norrland”, svarade hon. Då får man snacka bort det… Har du sett ”Anders, jag och hans 23 andra kvinnor” på SVT? Den är så jävla bra!

Är du den nya Anders?

– Det är inte 23 kvinnor längre. Det är i alla fall över 70! De hör av sig på alla möjliga plattformar. Instagram, Snapchat, Tinder. Jag sätter igång redan efter jobbet. Några timmar senare är det dags att lägga sig – och dagen efter börjar det om på nytt…

Vad var det sämsta med att vara med i Farmen?

– Att jag missade sommaren. Jag missade EM och alla fester. Jag var nybliven singel innan sommaren. Det får man inte tillbaka. Jag får väl köra dubbelt sommaren som kommer.

Exklusivt
Farmen-Alex om hemliga natten med Victoria: ”Mys”

Är du nöjd med hur TV4 framställde dig?

– Till och från. Jag gjorde en del pranks som inte kom med. Ibland tänkte nog TV4 att ”det här kan vi inte ha med”.

Alexanders sexavslöjande i Farmen

Vad tyckte du om regeländringen i Farmen, att det plötsligt var en fördel i stället för en nackdel att hamna på Torpet?

– Jag brydde mig inte. ”Kötta på”, tänkte jag bara. Jag åkte väl inte dit för att veta hur allt skulle bli? Man får ställa om. Jag visste ju att det skulle bli ett helvete, det var väl inget mer med det. Folk tappade det, Helené började till och med gråta. ”Åh, hela min plan som jag tänkt ut i två och ett halvt år är raserad!” Löjligt. Vad fan är det frågan om? Skärpning!

Kan du dela med dig av ett drama som tv-tittarna inte fick se?

– Det var ett får som… Förresten, jag vet inte om jag får säga det. Jag vill inte att TV4 ska ringa upp och säga att ”här har du en nota på 200 bananer”, liksom…

Kom igen, Alexander.

– Men jag vill inte ha några jävla böter!

Exklusivt
Farmen-Monika bekräftar romansen: ”Träffas”

Tände du eld på ett får, Alexander?

– (Skratt). Nej, men jag var nere och förlöste mig själv nere vid vattnet. När jag kom upp låg det ett får och sprattlade på marken. Då fick jag springa som satan till ”synkstugan” och ropa på hjälp. Sedan kom det folk springande. Nej förresten, de tog bilen. Själv fick jag jogga. Det visade sig att ett par får hade stångats med varandra. Ett låg och sprattlade där. Det kom veterinär och all möjlig skit och hämtade det här fåret. Sedan vet jag inte om det var det fåret som låg på tallriken dagen efter eller om de lyckades lappa ihop det. Fåret, alltså. Det vet jag inte.

Nyligen berättade du att du hade sex på höskullen, dock inte med vem. Kan du berätta mer?

– Med respekt av den andra så vill jag inte säga så mycket. Men det var en hon. Flera har frågat om det var Prins. Det ryktet kan jag härmed dementera. Det var en hon. Vi satt och surrade lite, sedan var vi ute och tog en promenad. När vi kom tillbaka var båda lite sugna, så vi sa: ”Fan, ska vi knulla lite?”. ”Ja, varför inte?” Då blev det så. Och så bestämde vi oss för höskullen. Det var inte det bästa underlaget, det kan jag verkligen meddela.

Exklusivt
Farmen-Alexander om privata helgen ihop med Helené

Alexander tyckte sämst om Arlind och Cecilia

Har deltagarens pojkvän ringt upp dig så här i efterhand och varit fly förbannad?

– Vi har gjort upp på en grusplan. Utfallet kan jag inte berätta om, men jag vann. (Skratt). Nej då, jag har inte fått något samtal. Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte om människan har pojkvän eller inte, men hon vill nog inte framstå som någon som ”legat på Farmen”. Det är därför jag inte vill säga så mycket.

Vem tyckte du bäst respektive sämst om i Farmen och varför?

– Det var inte många som jag tyckte om där inne. Det var ett rövgäng, hela bunten. Victoria däremot var bra, hon var jävligt snäll. Vi kunde snacka. Hon var lugn. Det var härligt. Och deltagare som jag hade svårt för… Arlind ogillade jag för han gick runt och fjäskade så himla mycket. Han slickade röv. Cissi gillade jag inte heller. Hon var en gnällkärring.

Alexander är inte Cecilias och Arlinds största fan.

Vad har hänt i ditt liv efter programmet?

– Ja, vad fan har hänt? Jo, folk kommer fram och vill ta foton på stan. Folk tittar väldigt mycket. Folk har skrivit att jag är en ”skelögd horunge” på Instagram. Folk har sagt att de ska slå sönder mig när de ser mig.

Pratar vi knäppisar – på riktigt?

– Ja, verkligen. Men jag har fått otroligt mycket kärlek också. Väldigt många har skrivit att de slutade kolla på Farmen när jag åkte ut. Sådana saker. Det är verkligen skitkul.

Framtiden, då?

– Jag håller på med en del Tiktok-filmer som fått riktigt bra spridning. Jag köpte faktiskt en parkeringsvaktsdräkt för mina sista pengar. Nej förresten, jag hade inte ens pengar, jag la mina sista pengar på att Italien skulle vinna på straffar mot något jävla lag. Frankrike, tror jag. Det blev som jag hoppades och då fick jag råd med den här parkeringsvaktsdräkten...

Exklusivt
Farmen-Cecilias trauma med sambon Christian: ”Jättechockad”

Var köpte du den?

– Jag köpte den på nätet. Så tryckte jag på mig den och köpte svart keps och sådana saker. Sedan bad jag en polare filma. Jag tog riktiga parkeringsböter så att det skulle bli trovärdigt. Så tog jag böterna och la de på rutorna när jag såg att folk satt i bilen. Vissa for ut förbannade som fan, en gång var jag nära att få stryk. Kameramannen fick hoppa in och rädda mig för att jag inte skulle bli sönderslagen. Jag har också varit nere på Plattan och sprayat med lufttrycksspray. Polisen tog mig, men blev snopna över att det bara var lufttryck och inte klotter.

Är du vår nästa stora komiker, Alexander?

– Ja, absolut. Nu ska jag ta över hela Sverige!

LÄS OCKSÅ: Farmen-Beatrice visar upp pojkvännen Anders – efter stora utseendeförvandlingen

LÄS OCKSÅ: Lönelista: Hen tjänar bäst i årets Farmen

Foto: TV4

Därför lämnar Izabella Farmen: "Cigaretter och kaffe"

Se klippet här!

SENASTE NYTT!