Farmen-Alexander om relationen till Helené – tillbringade en helg tillsammans

alexander segerström, helené fransson
Exklusivt

Alexander Segerström gjorde starkt avtryck under sin tid i Farmen 2022. Nu visar det sig även att han tillbringat en helg med farmaren Helené Fransson – som kommit upp till Stockholm för hans skull!
– Hon är säkert kär i mig, säger han i en live-video med Hänt.
0:47

Efter reklamen: Därför tvingas David lämna Farmen: ”Psykisk ohälsa”

(0:47)

Farmen 2022 är i full gång och det har redan hänt ett och annat på gården. Bland annat har deltagaren Kalle Zeman, 37, valt att lämna frivilligt. Han saknade nämligen sina barn för mycket samtidigt som att han kände sig uttråkad på Farmen.

Även på sidoprogrammet Torpet har en deltagare tvingats lämna. Den här gången handlar det dock inte om att självmant åka hem, torparen David Persson, 34, har en historik av psykisk ohälsa och depression. På Torpet kom symptomen plötsligt tillbaka och hela hans vänstra kroppshalva domnade av.

– När vi snickrade kom alla mina gamla symptom tillbaka. Mina pupiller blev som en liten nål och jag tappade synen. Sen domnade hela vänstersidan av kroppen av. Det är samma symptom som stroke så Farmen-läkaren sa att vi var tvungna att ringa ambulans. Jag visste att det inte var stroke för det här har jag haft flera gånger tidigare och det kommer när det blir stress, har David berättat för Hänt.

Alexander Segerström åkte ut först ur Farmen 2022

Den första deltagaren som fick lämna Farmen i en tävling på tinget blev Alexander Segerström, 30, som förlorade mot Prins Wendel, 60, i kunskap. Efter att Alexander åkte ut var de andra farmarna riktigt ledsna över hans försvinnande. Alexander bidrog nämligen alltid med mycket glädje och bus.

Mystiskt försvinnande i Farmen: ”Tjuven fortfarande lös”

Men nu i efterhand har han fått återförenas med sina kära vänner från Farmen och flera deltagare har berättat för Hänt att de umgås flitigt med varandra privat. Förra helgen åkte bland annat farmaren Helené Fransson, 26, upp till Stockholm för att träffa Alexander.

LEVIN LARSSON, KESHIA BARBOUR, HELENÉ FRANSSON

Alexander blev väldigt bra kompis med Levin, Keshia och Helené.

FOTO: TV4

Så är Farmen-Alexanders verkliga relation med Helené

Deras helg blev aningen vild och i en live-sänd intervju med Hänt berättade Alexander om den galna festkvällen.

– Vi var ute på stan faktiskt och söp på rätt ordentligt. Det var bland annat därför jag var tvungen att färga mitt hår, vi körde en liten duell. Den som förlorade skulle färga håret blont. Och jag förlorade, konstaterar Alexander i liven med Hänts reporter Ebba.

När Alexander får frågan angående hur hans relation till Helené är avslöjar han ett och annat om deras känslor för varandra.

– Ja precis. Vi är vänner, det är vi, i alla fall från mitt håll. Men jag vet inte, hon är säkert kär i mig skulle jag tro. Men det är ingenting hon har uttryckt så, men det är något jag skulle tippa på, berättar Alexander.

ALEXANDER SEGERSTRÖM, EBBA DAHLMAN

Alexander visar upp sitt nya blonderade hår!

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!