Farmen-Monika avslöjar återföreningen med Alex – nya bilden visar

Alexander Segerström i keps och grå hoodie. Monika Ostrowska i vit virkad klänning.

Deltagarna Alexander Segerström och Monika Ostrowska träffades aldrig inne på Farmen.
Men de tycks ha funnit varandra ändå, efter inspelningen av programmet.
Nu avslöjar Monika sanningen om relationen.
Farmen-Helené och Victoria om frustrationen på gården: ”Sexdrömar”
0:45

Efter reklamen: Farmen-Helené och Victoria om frustrationen på gården: ”Sexdrömar”

(0:45)

Slå på ljud

Det närmar sig upplösningen av årets fartfyllda Farmen-säsong. Endast ett fåtal tappra farmare är kvar på 1800-talsgården och tävlar om en plats i finalen, där en vinnare lämnar med en halv miljon kronor.

En deltagare som fortfarande är med i tävlingen är entreprenören Monika Ostrowska, 39, som med buller och brak kom in på Farmen som en joker.

– TV4 har vinklat mig så sjukt mycket. Svintråkigt. Men ja, man skrev ju på ett kontrakt så de fick göra vad dem ville, har Monika sagt till Hänt efter programmet, inte helt nöjd med hur hon framställts i vissa sekvenser.

Så är Farmen-deltagarnas relation till varandra idag – vilda festerna

Samtliga Farmen-deltagare i årets säsong har setts efter inspelningen av programmet. De profilerna vi har pratat med har berättat att det finns en stor chattgrupp där alla deltagare stöttar varandra samt styr ihop roliga träffar för de som vill och har möjlighet.

sociala medier har man kunnat bevittna vilda festkvällar med många av deltagarna. I mitten på februari sågs bland annat Levin Larsson, 31, Izabella "Bella" Andersson, 28, Alexander Segerström, 30, Keshia Barbour, 31, Jonas Svensson, 35, Helené Fransson, 26, och Beatrice Larsson, 57 festa till det i Göteborg.

Farmen-Monika avslöjar återföreningen med Alexander – nya bilden visar

Men vissa relationer är mer otippade än andra, och när vi pratade med Farmen-deltagaren Monika Ostrowska, 39, nyligen berättade hon att hon fått många frågor gällande sin relation med Alexander. Detta då de faktiskt aldrig träffades inne i programmet men idag ses hänga en hel del.

Alexander var nämigen den första deltagaren att bli utslagen i en kamp på Tinget. Och det skulle dröja nästan ytterligare två veckor innan Monika gjorde entré.

Men hur är relationen till Alexander då? Är de vänner eller kanske något mer?

Ska träffas i helgen faktiskt och gå på en dejt”, skriver Monika i ett meddelande till Hänt och bekräftar att det definitivt finns en romantisk potential i deras relation.

Något som hon i dagarna bekräftade även för de nyfikna spekulanterna på sociala medier.

Monika och Alexander på dejt tillsammans i Stockholm under sista helgen i februari. Visst skulle väl de två blondinerna vara ett mycket tjusigt par?

Monika och Alexander på dejt tillsammans i Stockholm under sista helgen i februari. Visst skulle väl de två blondinerna vara ett mycket tjusigt par?

FOTO: Instagram

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN