Här återförenas Farmen-deltagarna – se alla bilder från vilda festen

FARMEN 2022

Årets Farmen-deltagare kom varandra väldigt nära under inspelningarna och flera romans-rykten har cirkulerat. Nu har farmarna återförenats – och här kan du se alla bilder från deras vilda festkväll.
0:31

Efter reklamen: Se konflikten mellan deltagarna i Farmen: ”Spark under bältet”

(0:31)

Farmen 2022 är i full gång och deltagarna blir bara färre och färre. Årets säsong har redan bjudit på det mesta, bland annat har vi fått se drama och intriger, läggmatcher och folk som lämnat av medicinska skäl.

Inför nästa vecka kommer det bara återstå tolv deltagare – åtta av dem är på Farmen och fyra av dem är på Torpet.

Under den här säsongen har det blivit som två olika grupper bland farmarna. Den ena gruppen består av Levin Larsson, 31, Izabella "Bella" Andersson, 28, Alexander Segerström, 30, Keshia Barbour, 31, Jonas Svensson, 35, Helené Fransson, 26, och Monika Ostrowska, 39. Det är även den här gruppen som intresserat sig mest för spelande och paktande.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför fick Levin Larsson lämna Farmen 2022

Gruppen har dessvärre förminskats under tävlingens gång och de som fortfarande är kvar i Farmen är Keshia, Bella, Jonas och Monika.

Förra veckan blev Levin den som tvingades lämna efter en kamp i tinget mot Arlind Klimenta, 33. Dock verkar det ha blivit ett missförstånd mellan Levin och Arlind, som har två helt olika versioner av utfallet.

Enligt Levin ska Arlind ha lovat honom att lägga sig i tinget, medan Arlind menar att han sa så till en början, men under natten i kämpestugan ska han ha ångrat sig helt.

– Att Arre nu påstår att jag vetat om att han skulle välja kunskap stämmer inte. Det är väl ett försök att rädda sitt egna skinn nu när han gjort bort sig. Att Arre kommer nu efter ett halvår och påstår att det hela inte var en blåsning, det är skrattretande för allt finns ju att se i avsnitten, sa Levin till Hänt.

Caroline Kejbert i tårar – efter händelsen med Wilda

Arlinds version var en annan:

– 20 minuter innan andrakämpe-valet tar Levin mig åt sidan och vi går ner till lusthuset, han frågade hur jag kände för att åka hem. Jag sa att jag inte visste hur jag känner imorgon när jag vaknar. Det finns en stor del av mig som vill hem, men också en jävligt stor del som vill vara kvar och fightas. Jag sa också att jag vet inte hur jag kommer känna när jag vaknar upp från kämpestugan, sa Arlind till Hänt.

Farmen-deltagarnas återförening – vilda festkvällen

Det hela slutade med att Arlind gick in för att vinna och valde kunskap, och han vann med 5-4.

Efter att Levin fick lämna Farmen var det inte ett glatt gäng som kom tillbaka till gården. En person som blev extra ledsen var Bella, som Levin haft ett gott öga för under hela säsongens gång. Levin har tidigare berättat för Hänt han att han och Bella ska träffas snart och nu har de återförenats!

I helgen har både Levin och Bella befunnit sig i Göteborg tillsammans med alla vännerna från Farmen och av deras bilder att döma verkar det ha gått riktigt vilt till!

Se bilderna här!

FARMEN 2022
FOTO: INSTAGRAM
FARMEN 2022
FOTO: INSTAGRAM
FARMEN 2022
FOTO: INSTAGRAM

FOTO: TV4, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!