Caroline Kejbert rörd till tårar efter händelsen med Wilda

CAROLINE KEJBERT

Caroline Kejbert är mamma till döttrarna Wilda och Molly. Men att vara mamma kan ibland bli känslosamt. Nu berättar Caroline om en händelse med Wilda som gjorde henne riktigt berörd.
Hör Heidis starka ord till ”Peja” innan hon lämnar gården: ”Inte den jag trodde”
1:9

Efter reklamen: Hör Heidis starka ord till ”Peja” innan hon lämnar gården: ”Inte den jag trodde”

(1:9)

Slå på ljud

Caroline Kejbert, 32, och Joacim Rickling, 30, fann varandra i Bonde söker fru 2017. Paret blev otroligt populära och fick sedan en egen uppföljningsserie som hette Bondeparet.

Sedan dess har kärleken sprudlat mellan dem och de har bland annat öppnat en gårdsbutik tillsammans. Utöver det har de även fått barn ihop! I januari 2019 kunde de välkomna sin första dotter, Wilda, 3 år. Nästan prick 3 år senare, närmare bestämt dagen innan Wildas födelsedag, kom lillasyster Molly.

”Punktlig tjej det här! Varför vänta i onödan? Årets andra dag och dagen innan Wildas födelsedag. Välkommen till världen vår lilla tjej. Det var tufft men vilken belöning sen! Tänk att vi nu är en familj om fyra - och jag älskar er så att det gör ont i hela kroppen, min Joacim och våra två tjejer”, skrev Caroline efter förlossningen.

Fredrik Eklunds lyxsemester med tvillingarna – se bilderna

Därför visar inte Caroline Kejbert upp dottern på sociala medier

Efter att Molly hade fötts var lyckan total och i flera veckors tid valde den lilla familjen att bara njuta tillsammans med sitt nytillskott. Faktum är att de njuter av varandras sällskap så mycket att Caroline inte har visat upp Molly än i sina sociala medier. Detta fick ju såklart följarna att undra hur det egentligen stod till.

Caroline förklarade då att det helt enkelt grundar sig i att de vill ha Molly lite för sig själva den här första tiden.

”Många frågor om varför vi inte visat Molly än, och det kommer. Vi känner bara att hon är så liten och vill ha henne lite för oss själva en stund. Men som sagt, ni kommer få se henne snart.”, förklarade Caroline på sin Instagram-story.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Caroline Kejberts tårar efter händelsen med dottern Wilda

Men med Wilda är det dock helt tvärtom. Caroline visar mer än gärna upp sin lilla 3-åring och nu har hon blivit så pass stor att hon går på dans helt själv.

Men när Caroline skulle lämna henne på dansen blev det en minst sagt känslosam stund.

”Blev så rörd när jag lämnade Wilda på dansen. Minns själv när jag var liten och blev lämnad själv på någon form av aktivitet... Hon är lite blyg och försiktig precis som jag var. Tittar flera gånger efter mamma när hon går in. Älskade unge.”, skriver Caroline på sin Instagram-story.

CAROLINE KEJBERT

Caroline Kejbert berättar om känslosamma stunden.

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN