LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fredrik Eklunds lyxsemester med tvillingarna – se bilderna här

12 feb, 2022 
FREDRIK EKLUND
Fredrik Eklund har barnen Milla och Freddy tillsammans med maken Derek och tillsammans lever de ett liv i lyx och flärd. Just nu befinner sig familjen på en påkostad resa tillsammans.
Här är alla bilder från den magiska destinationen!
Annons
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshemBrand logo
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

Fredrik Eklund, 44, är en av USA:s mest omtalade mäklare och sedan flera år tillbaka lever han med maken Derek Kaplan, 47. Paret har även tvillingarna Milla Eklund, 4, och Fredrik ”Freddy” Eklund Jr, 4, tillsammans och det är ingen hemlighet att familjen betyder mycket för den svenska kändismäklaren.

Fredrik har en lång karriär bakom sig och har sålt lägenheter till och åt superstjärnor så som Kim Kardashian, 41, Cameron Diaz, 49, och Sarah Jessica Parker, 56, för att nämna några.

Annons

Men nyligen tog Fredrik ett stort beslut och meddelade att han lämnar den amerikanska serien Million Dollar Listing New York, ett beslut som han har tagit för bland annat familjens skull. Fredrik beskrev då att nya kapitel i livet väntar och barnen börjar bli stora.

Fredrik Eklund i tårar efter händelsen med barnen

Att Fredrik gör allt för barnen och att vara en närvarande pappa är med andra ord ett faktum och han har tidigare berättat om den stora livsförändringen som kom med att få barn. Det är inte sällan som han hyllar sina barn på Instagram och han beskriver att de är hans och Dereks bästa vänner i livet.

När Fredrik lägger upp bilder på tvillingarna är hans följare alltid överlyckliga. De tycker nämligen att de små liven är så otroligt gulliga och roliga. Fredrik håller självklart med och ibland kan han även börja gråta för han blir så full av kärlek.

”Jag älskar deras oskyldighet, till och med motståndet att göra saker vi vill att de ska göra. De är sådana karaktärer (är vi födda med en personlighet?). Det är som att vara med två ståuppkomiker ständigt på scen”, förklarade Fredrik på Instagram och fortsatte:

Annons

”Jag tittar ofta på dem och vill gråta för att jag är så full av kärlek, det är helt galet. Jag vill visa dem världen och allt. Jag vill resa överallt med dem, oändligt, bara vi.”

Fredriks lyxiga semester med barnen – se alla bilder här

Och nu har Fredrik valt att tillbringa ännu mer tid med barnen, samt lära dem att åka skidor. Det är nämligen första gången som Milla och Freddy står på ett par skidor och Fredrik verkar minst sagt stolt.

”Tar med barnen på deras allra första skidresa.”, skriver Fredrik på sin Instagram-story.

fredrik eklund

Familjen befinner sig vid Snowmass mountain, som ligger i den amerikanska delstaten Colorado.

Annons
FREDRIK EKLUND

Efter landning blev det ett litet besök in till cockpit.

FREDRIK EKLUND

Mot kvällen blev det bad i de varma poolerna.

FREDRIK EKLUND

FOTO: Alexander Mahmoud/DN/TT, INSTAGRAM

Annons