ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-Monikas ilska mot TV4 efter upptäckten: ”Sjukt”

26 feb, 2022 
Monika i Farmen 2022
Monika Ostrowska ryter nu ifrån rejält efter händelsen i Farmen 2022.
Genom säsongen har hon fått utstå en hel del hat och riktar nu kritik mot TV4 för hur de framställt henne.
– TV4 har vinklat mig så sjukt mycket. Svintråkigt, säger hon till Hänt.
Annons
Se deltagarnas otrevliga välkomnande mot nya deltagaren i FarmenBrand logo
Se deltagarnas otrevliga välkomnande mot nya deltagaren i Farmen

Monika Ostrowska är en av deltagarna i årets Farmen. När hon kom in i programmet hade hon dessutom med sig sin hund Ivy som personlig sak.

De trogna Farmen-tittarna har som vanligt varit snabba på att säga sitt om årets säsong, som både hyllats och kritiserats. Nu berättar Monika för Hänt om sin ilska över klippningen av programmet – efter händelsen och skämtet med geten.

Deltagarens svar på händelsen med geten: ”Var ett prank”

Under veckans avsnitt av Torpet så prankade Monika och Arlind deltagaren Jonas. Ett ”prank” som tidigare gjorts på Farmen för två år sedan när en deltagare ”slog” geten på rumpan med vatten.

När Hänt når Jonas som blev ”utsatt” för skämtet gav han sin syn på saken.

”Ja, det var ett kul skämt. Korkat av mig att gå på det eftersom jag sett Fredrik från förr förra säsongen gå på samma sak,” skriver han och fortsätter:

”Men har fått en del kommentarer av folk som tycker det var superroligt så jag bjuder på det.”

Pranket
Pranket med geten.

Wincent om getskämtet: ”Välmående är alltid högsta prioritet”

Hans Wincent, som delar ut uppdrag till deltagarna och ser till att farmarna gör sitt jobb, kommenterade händelsen och sa att välmåendet för djuren alltid är av högsta prioritet.

Annons

– Djurens välmående är alltid högsta prioritet på Farmen. Skämtet när deltagarna stänkte lite vatten på geten Hedda är i sig helt ofarligt för djuret, säger Wincent och fortsätter:

– Hedda är en av mina egna getter som jag lånar ut till produktionen och jag kan försäkra er om att hon inte fått några fysiska eller psykiska men av vattenkastningen.

Monikas ilska mot TV4 efter egna upptäckten: ”Svintråkigt”

Monika, som gjort stort avtryck i säsongen med sin sprudlande personlighet, poängterar att hon fått mycket hat. Hon ger även nu kritik till kanalen för hur de vinklat henne.

– Alltså folk har bestämt sig för att de ska hata mig, så vad jag än gör är det fel. Hade jag inte varit med på pranket hade de haft åsikt om det. Tittarna blir inte nöjda vad man än gör, säger Monika till Hänt och fortsätter:

– Jag hade en vit virkad klänning på min födelsedag och då klagades det också. Så jag bryr mig inte längre. De kommer fortsätta att hata mig tills Farmen är över.

Hon kritiserar samtidigt TV4 för hur de klippt och framställt henne i vissa sekvenser.

– TV4 har vinklat mig så sjukt mycket. Svintråkigt. Men ja, man skrev ju på ett kontrakt så de fick göra vad dem ville.

Hänt har även tidigare haft en live med Monika på Instagram som finns att se här.

FOTO: TV4

Annons