TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Monika Ostrowskas tårar i Farmen får tittarna att se rött: ”Lägg ner”

13 feb, 2022 
MONIKA OSTROWSKA
Farmen-Monika fick inget snällt bemötande när hon kom in på Farmen, dessutom fick hunden Ivy också en otrevlig start.
Nu ser TV4-tittarna rött efter händelsen med Ivy.
Annons
Se konflikten mellan deltagarna i Farmen: ”Spark under bältet”Brand logo
Se konflikten mellan deltagarna i Farmen: ”Spark under bältet”

Farmen 2022 är i full gång och efter den här veckan har deltagarna redan hunnit passera halva tiden. Men under den här perioden har det minst sagt hunnit hända ett och annat. Två deltagare har tvingats lämna av medicinska skäl, en deltagare har lämnat självmant och en deltagare har tvingats uppsöka sjukhus för ett yxhugg i smalbenet.

Men något annat som hänt är även att Monika Ostrowska, 39, har kommit in i programmet och då var hon tillsammans med sin kära hund Ivy. Däremot möttes de inte på det snällaste sättet av de andra deltagarna.

– Ska vi ha någon lös-springande hund som bajsar på våra saker och äter upp katternas mat?, sa Cecilia Ahlborg, 39, i programmet när Monika kom in.

Monika om det tuffa bemötandet i Farmen 2022

Händelsen fick Monika att reagera starkt och något som tittarna aldrig fick se var när hon bröt ihop totalt inför hela gruppen. Enligt Monika ska Keshia Barbour, 31, ha varit den enda som faktiskt sa förlåt.

Annons

I en insta-live med Hänt har Monika tidigare berättat om hur det var att se gruppens reaktion, en reaktion hon definitivt inte hade räknat med.

– Jag trodde att folk skulle bli mer positiva eftersom de fick nån att krama. Ivy är glad och möter alla med viftande svans och man behöver kärlek när man är med i Farmen. Så jag tycker att de var lite dumma som inte använde min hund till sin egen fördel, sa hon till Hänt.

FARMEN 2022
Farmarna var inte särskilt glada över att se Monika och Ivy.

Tittarnas kritik mot Farmen-deltagaren Ivy

Under veckan togs dock beslutet att Ivy måste lämna Farmen. Detta har nu i efterhand upprört följarna, som tycker att det hela grundade sig i vuxen- och djurmobbning.

”Lägg ner programmet!”, skriver en person.

”Fattar inte hur människor funkar! Och är en av dem som inte kommer att titta på Farmen längre, då det inte går ut på den som är bäst utan går ut på att mobba bäst! Tv4 ta er i kragen och gör något bra för en gångs skull”, skriver en annan.

Annons

Men något som många tittare verkar lite fundersamma över är just hur det kom sig att Ivy fick komma in på Farmen över huvud taget.

”Sen när blev ett djur en sak? Hoppas det var första o sista gången djur medtages! Sen är Ivy jättefin”, skriver en person.

”Vad är det för lekstuga med djur. Bort med detta program”, skriver en annan.

”Jag ställer mig frågan varför hon fick ta med sin hund? Fick alla ta med ett husdjur, men enbart hon gjorde det, eller vad handlar det om?Jag ställer mig frågan varför hon fick ta med sin hund? Fick alla ta med ett husdjur, men enbart hon gjorde det, eller vad handlar det om?”, skriver en tredje.

Farmen-Monikas svar – därför tog hon med sig Ivy

Under den live-sända intervjun med Hänt berättade Monika hur det kom sig att Ivy följde med till Farmen.

– När jag blev tillfrågad att vara med så sa jag bara det är jag och Ivy. Det fanns inte Monika själv, utan det var Monika & Ivy som skulle vara med. Och jag tänkte att det blir väl roligt med en hund i Farmen, så jag tänkte att Ivy vill säkert följa med!, sa Monika till Hänt.

FOTO: TV4

Annons