ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde-Lina om okända svartsjukedramat på gården: ”Pratade inte”

11 feb, 2022 
Lina och Ellinor bonde söker fru
Kärlek och intriger präglade Bonde söker fru 2021.
I en intervju med Hänt berättar brevskrivaren Lina nu om okända svartsjukedramat på Filips gård och kärleksinviterna efter programmet.
– Det var tydligen mer svartsjuka i programmet än jag kunnat ana, säger hon till Hänt.
Annons
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"Brand logo
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"

Bonde söker fru 2021 blev en riktigt uppskattad säsong av det populära dejtingprogrammet. Lina och Ellinor sökte kärleken i bonden Filip och det blev tillslut Ellinor som fick sin Filip, trots att hon blev bortvald i slutvalet.

I en intervju med Hänt berättar Lina om Bonde söker fru, svartsjukedramat på gården och kärleksinviterna efter programmet.

Därför sökte Lina till Bonde söker fru: ”Kärlekens skull”

Lina sökte till programmet för kärlekes skull, förklarar hon för Hänt.

– Jag sökte till Bonde söker fru för att jag såg en människa jag fick ett blixtsnabbt intresse för, tv är aldrig något jag strävat efter att vara med i, utan det var för kärlekens skull, säger hon och fortsätter:

– Jag har nog inte fattat än att hela Sverige ens fått varit delaktiga i det där! Haha. Jag kommer inte att vara med i Bonde söker fru igen, nej det tåget är förbi.

Okända svartsjukedramat på gården: ”Pratade inte om den”

Att det uppstår svartsjuka i Bonde söker fru är sedan gammalt, att dejta samma person och att dessutom göra det i tv kan vara utmanade. Lina förklarar för Hänt att det fanns en del svartsjuka under inspelningen, mer än hon hade kunnat ana.

Annons

– Det var tydligen mer svartsjuka i programmet än jag kunnat ana, jag visste inte vilken relation Filip hade med de andra. Vi pratade inte om den biten med varandra, men mer svartsjuka än det ni fått se upplevde jag aldrig på gården egentligen, säger Lina och fortsätter:

– Svartsjuka kanske är fel ord egentligen, för att det var en konstig känsla mellan att vilja alla väl samtidigt som man var där för samma anledning givetvis.

Ellinor och Lina
Ellinor och Lina sökte kärleken i samma bonde, i slutvalet stode det mellan dem.

Linas kärleksinviter efter Bonde söker fru: ”Jag har fått höra...”

Lina har fått en hel del kärleksinviter efter Bonde söker fru, något hon tycker både är smickrande och charmigt.

– Jag har fått inviter efter Bonde söker fru, mycket mer än man kunnat ana och det är smickrande att ha fått så fina ord till sig när man haft så många ögon på sig, säger Lina.

Från vem eller vilka får du dessa fina ord av?

– Både på kärleksfront och mycket av kvinnor, jag har fått mycket peppande och stöttande ifrån dem vilket är nästan roligast, säger hon och tillägger:

– Jag har fått höra att jag verkar så varm och fin som människa, det är alltid roligt eftersom att jag framställdes kanske som lite hård ibland. Skinn på näsan har jag men jag ser mig själv som väldigt ödmjuk och bryr mig mycket om hur människor i min närhet mår.

FOTO: TV4

Annons