LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Farmen-deltagaren avslöjar bluffen – det gav produktionen deltagarna i smyg

13 mar, 2024 
Linn Seipel
farmen 2024
Det är ett hårt liv deltagarna på Farmen lever på gården – men detta hjälpmedel måste ha gjort upplevelsen en hel del lättare!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Jennifer om sexet i Farmen: ”Lyxrunk”Brand logo
Farmen-Jennifer om sexet i Farmen: ”Lyxrunk”

Årets säsong av Farmen 2024 lider mot sitt slut, och har nog inte lämnat någon besviken vad det gäller drama och intriger. När moderna människor ska överleva tillsammans på en självförsörjande gård är det helt enkelt som bäddat för spännande situationer och incidenter.

Att livet på gården är hårt och levnadsstandarden mycket annorlunda från det de flesta av deltagarna är vana vid står klart. Dessutom är hygienen lite sisådär, och redan i första avsnittet stod det klart att flera deltagare råkat äta kattsand. Senare i säsongen skedde även ett liknande missöde med kattbajs och kattkiss.

Farmen-Martina om taskiga hygienen på gården – blev allvarligt sjuk

Annons

– Hygienen där är ju inte hundra. Det är ju inte som hemma, jag väldigt renlig av mig hemma så det är ju inte alls samma. Så det tog stopp, jag kunde inte äta någonting. Sedan fick jag något pulver och några tabletter av produktionen men de funkade inte så då tyckte de att det kanske är bra att kolla upp, har Martina tidigare sagt i en intervju med Hänt.

Blev du magsjuk alltså?

– Någon slags bakterie var det ju, och sen var det ju att jag hade vätskebrist. Jag låg ju på sjukhus i nästan ett dygn sen med dropp, berättade hon.

Trots Martinas kritiska tillstånd så höll produktionen Farmens hårda regelverk – ifall hon skulle kunna komma tillbaka i tävlingen.

– På sjukhuset tog de ner klockan och tog tv dosan till tv:n. Och jag fick ingen mobil.

Farmen-Martina avslöjar – hjälpmedlet deltagarna fick bakom kulisserna

I en ny intervju med Hänt avslöjar Martina mer detaljer om sin tid på gården. Exempelvis var det nolltolerans mot bruk av nikotin och koffein.

Annons

– Ingen snusade, det var stenhårt. De var flera som hade rejäl abstinens de första dagarna/veckan. Tack och lov har jag inte det beroende haha men jag hade extrem huvudvärk för är ju van att dricka kaffe 3-4 koppar om dagen så det var kämpigt i början.

Men hon nämner en grej som produktionen "fuskade" med. När folk hade svårt att få i sig tillräckligt med vatten gav de något som definitivt inte fanns på 1800-talet – nämligen vätskeersättning.

– Men vätskeersättning fick nog några som behövde de har jag för mig, säger hon.

FOTO: TV4

Annons