Följarna jublar över Bonde-Evelinas bild med Backis – nu berättar hon

Bonde-Evelina i svart v-ringad t-shirt.

Evelina och Backis fann varandra i den senaste säsongen av tv-programmet Bonde söker fru.
Nu visar Evelina upp den stora lyckan med kärleken i en bild, som säger mer än tusen ord.
Se bilden här!
0:45

Efter reklamen: Bonde-Daniels sorg efter mammans bortgång: "Det är någonting som fattas"

(0:45)

Den senaste säsongen av Bonde söker fru slutade med tre stabila kärlekspar. Ett av dem paren var storfavoriten skogsbonden Mikael ”Backis” Backstulid, 37, och brevskrivaren Evelina, 34.

Idag bor det lyckliga paret tillsammans på Backis gård nära Vreta Kloster. När vi frågade Backis om vem som låg bakom initiativet till att de skulle flytta ihop, då svarade han så här:

– Vi tyckte att det var för långt att ligga och köra mellan hennes lägenhet och min gård. Det blev smidigast att hon flyttade in. Då kan man ju ses varje dag.

Breaking
Alexander har blivit pappa igen – avslöjar ovanliga namnvalet

Bonde söker fru-Evelina och Backis mardrömsstart – efter flytten

Men det har inte bara varit guld och gröna skogar för skogsbonden och nyfunna kärleken Evelina.

Backis har nämligen tidigare berättat för Hänt att det spökar på gården. Det är en mystisk gestalt som smyger runt på gården och plingar i klockor. Kanske en musiker som bott på gården vid någon tidpunkt?

– En gång satte den plötsligt igång. Först trodde jag nästan att det var Glassbilen. Så jag började gå omkring i ladugården och hörde ett spelande som kom från ingenstans. Det var ”plingklockan” och det fanns ingen logisk förklaring till varför den plötsligt gick igång!, sade Backis till Hänt då.

Malou efter tio läggs ner efter 16 år: ”Jättesvårt beslut”

Evelinas nya bild med Bonde-Backis får följarna att jubla

Evelina verkar det i alla fall inte gå någon nöd på, spöke eller ej. Hon trivs bättre än bäst på gården. Hon har till och med omfamnat livsstilen så pass att hon numera heter @bondewe_ på plattformen Instagram.

I slutet på förra veckan postade Evelina en bild på sig själv och kärleken, där hon beskriver hur komplett livet blivit efter medverkan i tv-programmet Bonde söker fru.

Mitt ansikte säger nog det som behövs. Du gör mig gladare, lyckligare och hel. Du är biten som saknats i mitt pussel. Känner mig trygg i din famn och lugn i din närhet. Sluta aldrig se på mig som du gör nu min älskling!”, skriver hon intill bilden.

Lyckönskningarna haglar in i kommentarsfältet. Följarna tycker också att Evelinas ansikte utstrålar sann lycka och äkta kärlek. Vi kan inte annat än att stämma in i kören – stort grattis till er Evelina och Backis!

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprechts lycka efter uppbrottet från Peg – nya bilden visar

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren i tårar – orden om svåra separationen: "Ska lämna"

FOTO: TV4, Jonas Hessman

SENASTE NYTT!