ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Bonde-Backis om konflikten i hemmet efter Evelinas flytt

30 jan, 2022 
AvOla Lagerström
https://image.hant.se/byline-malin-ljung.jpg.jpg?imageId=7409509&x=0&y=0&cropw=100&croph=76.502732240437&width=1318&height=1318Malin Ljung
Bonde-Backis och Evelina
Mikael ”Backis” Backstulid och Evelina fann varandra i Bonde söker fru.
Men deras relation har stött på hinder.
Annons
Här tröstas David av brevskrivarna efter att ha skickat hem alla tre
Här tröstas David av brevskrivarna efter att ha skickat hem alla tre

Senaste säsongen av TV4:s Bonde söker fru 2021 blev en succé. Tre av de fyra bönderna som visade upp sin jakt på kärleken fann också sin stora kärlek, och kanske framtida fru, under inspelningen.

Ett av paren som blev verklighet var Mikael Backis Backstulid och brevskrivaren Evelina. Backis beskrev under programmet att det var kärlek vid första ögonkastet när han för första gången träffade Evelina under speeddejtingen på Sundbyholms slott.

Men vägen till att de officiellt blev ett par var inte spikrak, för hem till gården i Östergötlands djupa skogar bjöd Backis enligt programmets tradition ytterligare tre damer. Och när slutvalet var ett faktum stod det mellan Evelina och Erika, men känslorna till Evelina var de som vann Backis hjärta.

Annons

Backis och Evelinas liv efter Bonde söker fru 2021

Evelina minns tillbaka på sommarens tv-inspelningen. Den var påfrestande. Särskilt slutvalet, berättar hon för Hänt.

– Det var riktigt jobbigt! Det var först när allt var över som jag kunde pusta ut. Då kände jag: ”Åh, nu kan jag andas!”.

Men det var också första gången som Evelina och Backis blev helt ensamma, för under sommaren som gått följdes de alla vakna timmar av inspelningsteamet med bland annat kameramän. Det teamet lämnade gården först en stund efter att slutvalet gjorts.

– Det var också jättemärkligt, vi stod och tittade på varandra, Mikael och jag. För första gången var vi själva på riktigt. Det var både skönt och nervöst. Ingen talade längre om vad vi skulle göra. ”Nu är det verkligen på riktigt”, kände man.

Det första paret gjorde var att hämta Evelinas hund, sen åt de pizza.

– Det kändes jättebra, säger hon.

Nu, drygt ett halvår senare, är det fullt av liv i den rödmålade villan. Här finns Mikaels katter Sotis, Nova, Fixy och Ramlösa. Här finns också Evelinas katt Sambo – och bulldoggen Ralf.

Annons

Kampen efter att familjen fått tillökning

Att familjen utökats med ytterligare medlemmar har inte fått stående ovationer från Mikaels katter. Framför allt har de problem med Evelinas bulldog Ralf.

– De kommer inte överens. Inte alls! Men Ralf är en busig kille, han och jag brukar jaga varandra genom huset. Katterna däremot håller sig undan, det tar nog ett tag innan de vänjer sig.

FOTO:

Annons