Därför har Bonde-Evelina bytt namn – efter kärlekslyckan med Backis

Bonde-Backis i blå skjorta. Bonde-Evelina i blommig klänning.

Bonde-Backis blev hopplöst förälskad i brevskrivaren Evelina under inspelningen av Bonde söker fru 2021.
Idag lever paret lyckliga tillsammans på Backis gård.
Men Evelinas hemliga namnbyte får oss nu att fundera...
0:57

Efter reklamen: Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons kärlekssaga

(0:57)

Skogsbonden Mikael ”Backis” Backstulid, 37, och brevskrivaren Evelina, 34, fann kärleken i varandra när de medverkade i den omtumlande dramatiska säsongen av Bonde söker fru 2021.

Bonde-Backis blev snabbt en stor favorit hos tittarna, och många jublade högt när de fick reda på att han och Evelina håller ihop än idag. Men slutvalet var minst sagt känslofyllt.

– Det var riktigt jobbigt! Det var först när allt var över som jag kunde pusta ut. Då kände jag: ”Åh, nu kan jag andas!”, har Evelina sagt till Hänt om slutvalet i en tidigare intervju.

TV4-tittarna rasar - efter intervjun med Mariette: ”Ledsamt”

Bonde-Backis och Evelinas kärleksresa – livet efter Bonde söker fru 2021

Idag bor turturduvorna tillsammans på Backis gård utanför Linköping, där Evelina tidigare bodde. Men paret beslutade ganska tidigt att det var för långt att pendla.

– Vi tyckte att det var för långt att ligga och köra mellan hennes lägenhet och min gård. Det blev smidigast att hon flyttade in. Då kan man ju ses varje dag, sade Backis till Hänt i en intervju då.

Han lade också till att Evelina trivs väldigt bra ute på landet och att hon haft planer på att lämna innerstaden länge.

– Hon trivs som fisken i vattnet ute hos mig. Hon har sagt att hon alltid velat slippa stadens stress och bo med skog inpå knuten. Ute på landet hör du bara sus och dus hela dagarna, det är underbart.

På gården bor de dock inte ensamma. De har sällskap av Mikaels katter Sotis, Nova, Fixy och Ramlösa, samt Evelinas katt Sambo och bulldoggen Ralf.

Edvin Törnbloms egna ord om kärlekslivet: ”Kanske straight”

Bonde-Evelinas hemliga namnbyte avslöjat – det heter hon nu

Men programmet heter ju faktiskt Bonde söker fru, så visst undrar man väl ändå mest om det kanske stundas ett eventuellt bröllop inom kort. Evelinas namnbyte får oss att spekulera.

Hon har nämligen bytt namn på Instagram. Förut postade hon inlägg under användarnamnet @turevelina, men nu har hon bytt namn så hon matchar med pojkvännen och sambon Mikael.

Mikael, som kallas för Backis, heter föga förvånande @bondebackis på den sociala plattformen Instagram. Nu matchar Evelina pojkvännen med sitt nya användarnamn @bondewe_. En fin gest tycker vi!

En skärmdump från Backis Instagram-flöde. Han postade en bild på sig och kärleken Evelina dagarna innan julafton 2021 och taggade in flickvännen.

En skärmdump från Backis Instagram-flöde. Han postade en bild på sig och kärleken Evelina dagarna innan julafton 2021 och taggade in flickvännen.

FOTO: Instagram

LÄS OCKSÅ: Tittarna rasar – efter uttalandet i Stjärnorna på slottet: ”Fruktansvärt”

LÄS OCKSÅ: Farmen-Levin avslöjar – förbjudna sakerna som smugglades in

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!