ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Ellinor Bjurström om att skaffa fler barn: “Man ska aldrig säga aldrig”

20 aug, 2022 
https://image.hant.se/Felicia-3.jpg.jpg?imageId=8444591&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318
Felicia Hovryd
https://image.hant.se/Andre-byline.jpg.jpg?imageId=8453040&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318
André Färnsveden
Tv-profilen Ellinor Bjurström har ett vitt linne.
Tv-profilen Ellinor Bjurström har barnen Aaron och Novali tillsammans med pojkvännen Jimmy Olsson. Nu berättar Ellinor om drömmen att skaffa fler barn.
Annons
Nicole Falciani avslöjar Eric Saades reaktion på gravidlyckan
Nicole Falciani avslöjar Eric Saades reaktion på gravidlyckan

Ellinor Bjurström, 27, slog igenom när hon var med i Top Model 2014. Väl i finalen landade Ellinor på en andraplats.

Efter programmet hittade hon kärleken i Youtube-profilen Jimmy Olsson, 34, känd från Rackartygarna. År 2018 välkomnade paret deras första gemensamma barn, sonen Aaron, 3, till världen. Förra året blev de föräldrar igen till dottern Novali, 1.

I realityprogrammet Unga Mammor fick tittarna följa Ellinor och lära känna hela familjen.

Ellinor hittade en knöl i bröstet – ilska mot vårdcentralen

Tidigare i år upptäckte Ellinor att hon hade en knöl i ett av hennes bröst, men trodde att den kunde bero på att hon för tillfället ammande dottern Novali.

När den lilla ärtan vid hennes bröst inte försvann efter att hon slutat ammat blev hon orolig och hörde av sig till vårdcentralen. Men det skulle dröja länge innan Ellinor fick en tid för att kolla upp knölen och på besöket bekräftade läkare att det var något hon behövde kolla upp.

Annons

– Sen kände en läkare på bröstet och sa ”Ja det här måste du kolla upp”. Jag berättade att vi har bröstcancer i släkten och allt sånt där och den har ändå varit där nu i några månader, säger hon.

Läkarna skrev då en remiss till mammografin, men fick sedan höra att de kunde prioritera henne och att hon skulle få en tid för ett besök i oktober.

– Jag frågade ju henne såklart varför de inte prioriterade mig, ”Är det för att ni misstänker att den här knölen är ofarlig eller varför blir jag inte prioriterad?”, men det ville hon inte svara på, berättar Ellinor till Hänt.

Som tur lyckades Ellinor få en tid med hjälp av sin mamma som precis fått cellgifter för bröstcancer och hade en kontakt på sjukhuset som de kunde ringa.

Nya barnbesked – Ellinor om att skaffa fler barn: ”Vår dröm”

Ellinor har tidigare berättat att hon och Jimmy gärna skulle vilja adoptera barn och har även ansökt om att få bli familjehem, men nekats bland annat då Ellinor är en offentlig person.

Annons

När Hänt pratar Ellinor förklarar hon att paret gärna vill ha fler barn

– Jag vill inte ha fler biologiska, men man ska aldrig säga aldrig. Det vet man ju aldrig, men jag tror inte att jag vill ha fler. Just nu känner jag "big no no”, men däremot så kanske i framtiden att jag och Jimmy tar emot ett familjehemsplacerat barn. Det är lite vår dröm, men nu är våra barn så små så det blir ändå ett tag framåt, säger Ellinor för Hänt.

Då får vi helt enkelt se om familjen växer lite och om Aaron och Novali får fler syskon i framtiden!

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

Annons