ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Unga mammor-Linn har barn med tre olika pappor – berättar om livspusslet

08 jul, 2022 
Felicia Hovryd
Unga mammor Linn Andersson har en vit stickad tröja.
Unga mammor-profilen Linn Andersson har tre barn med tre olika killar. För Hänt berättar hon nu om problematiken att få ihop livspusslet.
– Allt blir så himla jobbigt, säger Linn.
Annons
Unga mammor-profilen Linn Andersson om första tiden som trebarnsmammaBrand logo
Unga mammor-profilen Linn Andersson om första tiden som trebarnsmamma

I serien Unga mammor som gick på TV3, fick tittarna följa ett gäng unga mammornas vardag. Linn Andersson, 24, var en av mammorna som medverkade tillsammans med dåvarande pojkvännen Marcus Malm och parets gemensamma dotter Tindra.

Efter uppbrottet från Marcus fann Linn kärleken i Gabriel Hassel och tillsammans fick de dottern Juvelia. Paret förlovade sig, men i mars ifjol kom den tråkiga nyheten att deras kärlekshistoria tagit slut.

Men Linn har hittat kärleken igen, hurra! Idag är hon tillsammans med hockeyspelaren Simon Brännvall och i höstas ifjol delade paret den glädjande nyheten att Linn skulle bli mamma för tredje gången!

Unga mammor-profilens bebislyckan efter förlossningen

Och i april tidigare i år kom äntligen lillasyster Belle. På Instagram delade paret med sig av lyckan.

”I raketfart kom våran lilla prinsessa till oss, 15:00. En liten Belle blev det. Allt har gått bra och Simon var det finaste bästa stödet man kunde ha. Älskar henne redan av hela våra hjärtan.”, skrev Linn på sin Instagram.

Annons

”Wow, stort grattis!!”, skriver en annan.

De nyblivna föräldrarna gratuleras nu i kommentarerna av följarna.

”Grattis älskade ni!”, skriver bland annat en person.

Linn Andersson om livspusslet med tre olika pappor

Linn har tidigare svarat på frågan om hur det är att ha tre olika pappor till sina tre döttrar. När Hänt prata med Linn berättar hon om problematiken att få ihop livspusslet.

– Jag brukar skämta och säga att ”man inte är förälder förrän man har två barn” för det är då det börjar bli meckigt att pussla ihop livet och allting. Mina barn har då också tre olika pappor så det är ett pussel som man ska få ihop, minst sagt, säger Linn till Hänt.

Trots den kluriga logistik med tre barn med olika pappor berättar Linn att ändå hon försöker göra saker med alla barnen.

– Jag försöker bara att ha en positiv inställning till allting, att man försöker ha en god relation med alla inblandade föräldrar och att man hela tiden tänker på barnen främst, säger Linn och fortsätter:

– Sen får man tänka att saker tar lite längre tid när man har tre barn, men att man ändå kommer iväg och gör saker med barnen. Och inte låser sig hemma och tänker att allt blir så himla jobbigt och knöligt. Det kanske tar tio minuter extra, men då får det göra det.

FOTO: Youtube, Instagram

Annons