Idol 2023 marknadsföring banner

Unga mammor-Linn Andersson om att ha barn med tre olika pappor

21 okt, 2021 
https://image.hant.se/lovisa-byline.jpg.jpg?imageId=7617233&x=0&y=0&cropw=89.74358974359&croph=100&width=1318&height=1318
Lovisa Ström
Linn Andersson Unga mammor
Unga mammor-profilen Linn Andersson har snart tre barn med tre olika killar.
Nu berättar hon hur det är.
”Långt ifrån vad jag drömt om”, skriver hon.
Annons
Svenska kändisar som fått barn 2021
Svenska kändisar som fått barn 2021

Realityprofilen Linn Andersson, 23, blev känd för svenska folket när hon medverkade i serien Unga mammor som gick på TV3. Där fick tittarna följa hennes vardag tillsammans med pojkvännen Marcus Malm och deras gemensamma dotter Tindra.

Men efter ett tag nådde Linn och Marcus kärlekshistoria sitt slut och senare fann Linn kärleken i Gabriel Hassel istället. Efter en tid tillsammans förlovade de sig och fick även dottern Juvelia ihop.

Men i mars tidigare i år kom den tråkiga nyheten att de valt att gå skilda vägar. Linn beskrev uppbrottet som hemskt och som förståeligt var hon väldigt ledsen. Men det hon inte visste var att hon strax därefter skulle bli kär i hockeyspelaren Simon Brännvall.

Linn Andersson väntar sitt tredje barn

Och nu väntar även Linn och Simon barn. Något som de berättade i ett inlägg på Instagram tidigare i veckan.

”Allt jag någonsin drömt om! En stor familj, ett litet radhus på ” landet ” men ändå i stan och en man som älskar mig ovillkorligt. Tack för alla gratulationer! Är helt överväldigad! Så glad att ni är glada med oss!”, skrev hon då.

Annons

Hon berättade även att hon hade varit rädd för att berätta om den stora nyheten, då hon var orolig för vad allas reaktioner skulle vara. Men i kommentarsfältet var det istället fullt med stöttande kommentarer.

"Jag har fyra barn med tre olika pappor. De två senaste har samma pappa och vi har precis köpt hus på landet. Livet tar olika vändningar, särskilt när man är ung. Jag har lärt mig att strunta i vad alla andra tycker och fokusera på att själv vara lycklig”, skriver bland annat en följare.

”Ni är helt fantastiskt fina tillsammans och som jag tänkte redan första gången jag såg er ihop; wow vilket äktenskapstycke. Tvivlar inte en sekund på att det kommer vara ni livet ut. Återigen, stort grattis till er båda”, skriver en annan.

Linn om att ha barn med olika pappor

Under en frågestund på Instagram svarar hon nu hur det är att ha barn med tre olika killar.

”Känns det jobbigt att ha barn med olika?”, undrar en följare varpå Linn svarar:

Annons

”Det var väl långt ifrån vad jag drömt om. Men allting blir vad man gör det till. Är väldigt kärleksfull och familjär. När Tindra fyllde år bjöd vi in även hennes pappa, farmor, farfar, faster och hade ett så fint kalas. Det är faktiskt något jag tycker är otroligt fint!”

LÄS OCKSÅ: Därför vill inte Joakim Lundell skaffa fler barn med Jonna Lundell

Annons