TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

TV3-profilen gravid – efter missfallet: "Vi ska få ett litet barn"

14 feb, 2018 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Ellinor Bjurström och pojkvännen Jimmy Olsson ska bli föräldrar. Nu berättar tv-paret om den stora lyckan.
Annons

Grattis Ellinor Bjurström, 23, och Jimmy Olsson, 29! Modellen och ”Top Model”-profilen är nämligen gravid och väntar barn tillsammans med sin pojkvän, känd från Youtube-kanalen “Rackartygarna”.

Glädjebeskedet avslöjar de på Instagram och i en video på sin gemensamma Youtube-kanal.

– Det är såhär att vi ska faktiskt bli mamma och pappa. Vi ska få ett litet barn och vi ska bli föräldrar, säger Jimmy Olsson i videon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi ser verkligen fram emot det. Vi kommer att få barn i augusti redan, så till min nästa födelsedag kommer jag att vara mamma, säger Ellinor Bjurström.

Paret drabbades så sent som i november av ett missfall och har sedan dess inte vågat hoppas på den nya graviditeten alltför tidigt. Men i videon berättar Ellinor att hon nu är i vecka 13 och att den allra mest osäkra perioden är förbi.

– Jag fick missfall i november. Det tog väldigt hårt på oss, för vi var väldigt glada innan det. Då fick vi missfall i vecka åtta och vi var på ett ultraljud bara fyra dagar innan missfallet, då fick jag se när hjärtat slog och så. Så det har varit jättetufft för oss… Men nu ska vi ha barn igen och nu är vi i vecka 13, säger Ellinor Bjurström i videon.

Paret har också nyligen köpt en stor tomt tillsammans och kommer i år att bygga ett stort hus på 210 kvadratmeter tillsammans till sin lilla familj.

FOTO: IBL

Annons