LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ellinor Bjurström är gravid – väntar sitt andra barn med Jimmy Olsson

01 feb, 2021 
Ellinor och Jimmy
Den tidigare Top model-deltagaren och Unga mammor-profilen Ellinor Bjurström har tidigare sagt att hon är ”klar med biologiska barn”.
Nu kommer hon med ett riktigt glädjesbesked.
Ellinor är gravid!
Annons
Ellinor Bjurström är gravid – väntar sitt andra barn med Jimmy OlssonBrand logo
Ellinor Bjurström är gravid – väntar sitt andra barn med Jimmy Olsson

Ellinor Bjurström, 25, blev ett känt ansikte för tittarna när hon medverkade i Top Model 2014. Hon tog sig hela vägen till final och slutade till sist på en andraplats.

Förutom silvermedaljen minns säkert många tittare henne för att hon valde att berätta om sin hudsjukdom, psoriasis. Ellinor hade länge skämts för sjukdomen, men i Top Model bestämde hon sig att det var dags att sluta gömma sig. Tittarna tog Ellinor till sina hjärtan och hon blev också en förebild för många.

Idag är Ellinor 25 år och sedan en tid är hon tillsammans med Youtube-profilen Jimmy Olsson, 32, känd från Rackartygarna. I april 2018 föddes deras första gemensamma barn.

”Det finns inga lyckligare eller stoltare föräldrar än vi just nu”, skrev hon då på Instagram.

Sonen fick namnet Aaron Dan Bjurström.

Ville inte ha fler biologiska barn

Några år efter sin medverkan i Top Model var det dags för nästa tv-program för Ellinor. Då syntes hon i TV3:s succéserie Unga mammor där tittarna fick följa hennes vardag med sonen Aaron.

Annons

Programmet sänds inte längre, men Ellinor har fortfarande en stor följarskara på Instagram. En återkommande fråga under åren har varit om Ellinor funderar på att skaffa fler barn.

I september förra året kom Ellinor också med ett nytt barnbesked.

”Som jag känner just nu så är jag klar med biologiska barn. Känner inget behov av att ha just ett biologiskt barn. Men fler barn vill jag ha! Älskar barn”, skrev Ellinor på Instagram.

Svaret fick följarna att börja spekulera om huruvida Ellinor funderade på att adoptera.

Ellinor Bjurströms plötsliga vändning efter barnbeskedet

Tv-profilen har själv berättat för Hänt att hon gärna skaffar fler barn, men att hon inte vill bli gravid. Däremot har både hon och Jimmy haft en dröm om att få bli ett familjehem. Två gånger har de påbörjat processen, men de har båda gångerna blivit nekade.

”Just nu så blir vi nekade av olika anledningar. Bland annat för att Aaron är för ung. Att vi är offentliga (nej vi skulle självklart inte lägga upp några bilder om barnet eller prata om det). Sen att jag är ung ser vissa som en liten negativ sak”, skrev hon på Instagram under en frågestund.

Längan efter ett barn verkar dock vara så stark, så nu bjuder Ellinor på en riktig chockvändning. Trots att planerna på att vara gravid verkar ha varit lagda på is avslöjar hon nu att hon väntar sitt andra barn!

”Jag är gravid! I mitten av augusti blir Aaron storebror!” , skriver hon på Instagram.

Grattishälsningarna strömmar in i kommentarsfältet, och influencerkollegan Ellen Bergström summerar glädjebeskedet kanske bäst av alla.

”Wiiiiiii!!!!!”.

Karin Törnblom/TT, TV3

Annons