Ellinor Bjurströms barnbeslut med pojkvännen Jimmy Olsson: "Klar med biologiska barn"

Ellinor Bjurström och Jimmy Olsson

Modellen och influensern Ellinor Bjurström har, tillsammans med sambon Jimmy Olsson, sonen Aaron. Nu avslöjar hon de oväntade detaljerna om fler barn i framtiden.
– Klar med biologiska barn, skriver hon på Instagram.

Ellinor Bjurström, 25, blev först känd för svenska folket efter sin medverkan i Top model 2014, och några år senare medverkade hon i succéserien Unga mammor på TV3. Ellinor var bara 23 år när hon blev mamma och efter en 24 timmars lång förlossning fick hon och sambon Jimmy Olsson, 32, äntligen träffa sin lilla son. Paret hade länge svårt att bestämma namn till den lille, men till slut bestämde de sig för Aaron Dan Bjurström. Han fick heta Dan i mellannamn för att pappa Jimmy också heter det och Bjurström i efternamn, något de båda var överens om redan från början.

Ellinor har än idag många fans som följt henne från Top model-tiden. Hon stack ut i modell-programmet, inte bara för att hon är oerhört vacker och bra på att modella, utan för att hon lider av hudsjukdomen psoriasis. I programmet öppnade hon verkligen upp sig om sjukdomen och valde att inte längre skämmas över den. Ellinor har tidigare sagt i en intervju med Hänt att innan Top model hade hon inte ens berättat för sina närmsta vänner om fläckarna och såren på huden.

– Jag skämdes väldigt mycket, jag har alltid känt att jag burit på en stor hemlighet. För att dölja fläckarna bar jag alltid långärmat och långbyxor. Jag var väldigt skygg och vågade inte riktigt vara mig själv, sa hon då till Hänt.

Ellinor håller fortfarande på med modellandet, fast med inriktning på influenser-branschen. Med över 92 000 följare på Instagram har hon skapat sig en stor plattform för influenser-yrket.

– Influenserskapet och modellandet går hand i hand. Jag skapar mitt innehåll själv. Jag gör inga modelljobb, men det känns ändå som att jag ”modellar”, har hon tidigare sagt till Hänt.

Fann kärleken i en rackartygare

Idag är Ellinor tillsammans med rörmokaren och Youtube-profilen Jimmy Olsson, 32, och de bor i ett drömhus ute i skärgården tillsammans med sonen Aaron, 2, och hunden Frankie. Ellinor träffade lustigt nog Jimmy på Arlanda. Det var precis efter att hennes ex-pojkvän Kevin Triguero, 32, som också var med i Top model, hade gjort slut med henne som hon kände att hon behövde göra något med sitt liv. Då åkte hon till Arlanda och tog första bästa flyg till Thailand. Och det var där hon träffade Jimmy, som tillsammans med kollegorna i Rackartygarna, skulle till Thailand för att spela in material till Youtube-kanalen. Hon och Jimmy hade setts på en del event och därför kände han igen henne från tidigare.

– När jag stod på Arlanda, hörde jag en liten röst som sa: ”Ellinor, hej!” Det var Jimmy. Han var på väg till Thailand för att spela in ”Rackartygarna”. Vi bytte nummer och det blev en flirt ganska direkt! Under dessa två, tre veckor i Thailand blev vi kära på riktigt, sa hon då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ellinors barnbesked

På sin Instagram uppmanar nu Ellinor sina följare att ställa frågor till henne för att hon känner sig ensam och har tråkigt. Hon får många frågor och verkar ha en fin relation till sina följare. En följare frågar om hon verkligen är “klar” med barn och det är då som Ellinor släpper bomben som får igång spekulationer om att hon kanske är öppen för att skaffa adoptivbarn i framtiden.

”Som jag känner just nu så är jag klar med biologiska barn. Känner inget behov av att ha just ett biologiskt barn. Men fler barn vill jag ha! Älskar barn.”, skriver Ellinor på Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV3

Senaste nytt