Elisa Lindström om saknaden till dottern efter skilsmässan från Markus

Elisa Lindström och Markus Frykén

Elisa Lindström och Markus Frykén gick tidigare i år skilda vägar, tillsammans har de även ett barn med namn Irma.
Nu berättar Elisa om hur det känns att vara ifrån dottern och det nya varannan vecka livet.
– Det är svårt, säger Elisa.

Elisa Lindström och Markus Frykén gick tidigare i år ut med att de skilt sig. Detta i samband med att Elisa skulle medverka i Melodifestivalen.

De träffades i ungdomen och bildade dessutom dansbandet Elisa's tillsammans. Sommaren 2018 gifte de sig och året därpå fick de dottern Irma. I podcasten Wouspodden som drivs av Pernilla Bertilsson berättar Elisa nu om tiden efter skilsmässan, att vänja sig vid varannan vecka-livet och saknaden till dottern Irma.

Lotta om sorgen – berättar sanningen efter privata frågan

Elisa Lindström om sin och Markus Frykéns relation idag

Markus och Elisa har en god relation idag, förklarar Elisa i Wouspodden.

– Jag och Markus är goda vänner i grunden och jag känner att vi stöttar varandra även fast det såklart är jättetufft så känner jag att han är ett stort stöd i det hela. Vi kommer väldigt bra överens och vill det bästa för Irma, säger Elisa.

Att relationen till Markus är fortsatt bra efter skilsmässan konstaterade Elisa även i en öppenhjärtig intervju med Amelia, där beskrev hon Markus som en fin människa.

– Våra liv har varit sammanflätade i tio års tid. Jag är väldigt tacksam över att vi har en sådan bra relation. Han är fin, en stor människa. Jag har verkligen velat vara med honom. Att vi kan mötas med Irma betyder jättemycket för mig, säger hon till tidningen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Markus och Elisa

Elisa Lindström och Markus Frykén när Elisa tävlade i Let's dance 2016.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Elisa Lindström om saknaden till dottern Irma efter skilsmässan

Elisa berättar vidare i Wospodden att skilsmässan varit intensiv.

– Man har nog inte riktigt landat i allt, det är svårt. Det är en sådan intensiv process med allt. Hela den här processen är blandade känslor. Det är högt och lågt hela tiden, säger Elisa.

Duon kommer senare in på att skiljas när man har ett eller flera barn, likt att man plötsligt inte kommer vara närvarande på samma sätt längre. Elisa förklarar då att saknaden till dottern Irma emellanåt är påtaglig.

– Ja, jag har ju varit ute och turnerat ganska mycket sedan hon kom och Markus har också varit iväg så vi har varvat det där ganska mycket. Det har vi nog varit ganska vana vid. Som du säger, jag vet att Markus är världens bästa pappa. Det känns skönt att ha honom, som jag vet tar så bra hand om henne, säger Elisa och fortsätter:

– Men jag upplever också den där saknaden som gör att man är ännu mer närvarande när man väl är tillsammans.

LÄS OCKSÅ: Elisa Lindström hyllar Lotta Engberg efter kritiken mot Bingolotto

LÄS OCKSÅ: Elisa Lindströms hyllning till Arvingarna och Lars ”Lasseman” Larsson

FOTO: Karin Törnblom/TT / Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

SENASTE NYTT!