Så är Elisa Lindström och Markus Frykéns relation idag – efter skilsmässan

Så är Elisa Lindström och Markus Frykéns relation idag – efter skilsmässan

Elisa Lindström och Markus Frykén var ett par i många år innan de tidigare i år valde att gå skilda vägar.
Nu berättar Elisa hur deras relation ser ut idag.
– Jättetufft, säger hon.
Elisa Lindströms succékarriär – Se klippet här
Slå på ljud

Elisa Lindström, 30, är en av Sveriges mest folkkära artister. Hon slog igenom i dansbandet Elisa's, där hon själv är frontfigur, och har haft stora framgångar sedan dess.

Men tidigare i år skapade hon stora rubriker när hon, i samband med sin medverkan i Melodifestivalen 2021, avslöjade att hon och ex-maken Markus Frykén har gått skilda vägar.

Nu berättar hon hur relationen mellan henne och ex-maken ser ut idag.

Elisa Lindströms ärliga ord om tuffa skilsmässan

Elisa och Markus blev ett par 2010 och gifte sig sedan åtta år senare. Tillsammans har de också dottern Irma.

Men efter knappt tre år som gifta bestämde de sig för att gå skilda vägar, och i ett inlägg på Instagram skrev Elisa om beslutet:

”Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag och Markus ska gå skilda vägar. Det är såklart en stor sorg och en omtumlande tid för oss. Framöver ska vi göra allt för att vara det bästa teamet för vår Irma. Vi ber om att få vara i lugn och ro i detta och ber vänligt men bestämt om att inte behöva lämna fler kommentarer. All kärlek.”

Att gå igenom en skilsmässa är sällan enkelt och i en intervju med tidningen Amelia har hon berättat att det är något utav det värsta hon gått igenom.

– Jag försöker våga möta känslor och utmaningar. Det är jobbigt, men jag vill inspirera till det. Man får tillbaka. Att gå igenom en skilsmässa är det värsta jag gjort. Det är en stor sorg att drömmar, mål och bilder av hur man ska leva sitt liv går i kras. Man förlorar så mycket. Det är också den här skulden att inte räcka till som förälder. Man tvivlar på det hela tiden, sa hon då.

Så är Elisa Lindström och Marcus Frykéns relation idag

Men trots att den senaste tiden har varit turbulent för sångerskan har det tidigare paret ändå lyckats behålla en fin relation. I podcasten Wouspodden berättar Elisa hur relationen mellan henne och Markus ser ut idag.

– Jag och Markus är goda vänner i grunden och jag känner att vi stöttar varandra även fast det såklart är jättetufft så känner jag att han är ett stort stöd i det hela. Vi kommer väldigt bra överens och vill det bästa för Irma, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Christer Sjögren om tuffa kampen under karriären: ”Nu dör jag”

LÄS OCKSÅ: Therese Larsson om flytten från huset – tuffa avskedet med Lasseman

FRÅN FÖRSTASIDAN