Elisa Lindström om flytten efter skilsmässan från Markus Frykén

Elisa Lindström & Markus Frykén

Tidigare i år gick Elisa Lindström och Markus Frykén skilda vägar efter mer än tio år som par.
Nu berättar Elisa om flytten efter skilsmässan och hur relationen till Markus ser ut idag.

Elisa Lindström, 30, är en av Sveriges mest folkkära artister. Hon slog igenom i dansbandet Elisa's, där hon själv är frontfigur, och har haft stora framgångar sedan dess.

Men tidigare i år skapade hon stora rubriker när hon, i samband med sin medverkan i Melodifestivalen 2021, avslöjade att hon och ex-maken Markus Frykén har gått skilda vägar.

Men det är inte den enda stora förändringen som hänt i Elisas liv den senaste tiden. Nu berättar hon om det stora beslutet.

Elisa Lindströms ord om skilsmässan från Markus Frykén

Elisa och Markus blev ett par 2010 och gifte sig sedan åtta år senare. Tillsammans har de också dottern Irma.

Men efter knappt tre år som gifta bestämde de sig för att gå skilda vägar, och i ett inlägg på Instagram skrev Elisa om beslutet:

”Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag och Markus ska gå skilda vägar. Det är såklart en stor sorg och en omtumlande tid för oss. Framöver ska vi göra allt för att vara det bästa teamet för vår Irma. Vi ber om att få vara i lugn och ro i detta och ber vänligt men bestämt om att inte behöva lämna fler kommentarer. All kärlek.”

Men trots att separationen har varit tuff har de idag en fin relation. I en intervju med Hänt berättar Elisa om läget mellan dem idag.

Exklusivt
Därför skickar David hem alla tjejer i Bonde söker fru

– Våra liv har varit sammanflätade i tio års tid. Jag är väldigt tacksam över att vi har en sådan bra relation. Han är fin, en stor människa. Jag har verkligen velat vara med honom. Att vi kan mötas med Irma betyder jättemycket för mig. Jag var och åt frukost med dem i helgen och han har kommit hit och ätit middag. Det känns jättefint att vi delar hennes liv tillsammans, säger hon.

Elisa Lindström om flytten efter skilsmässan

Tidigare i höst avslöjade Elisa, som annars bor i Mariestad, att hon köpt lägenhet i Stockholm. Om hon ska flytta till huvudstaden på heltid eller om det bara ska användas som en övernattningslägenhet är däremot oklart. Men än så länge verkar hon bo kvar i sitt hus i Mariestad.

För Hänt berättar hon om det nya huset och hur hon ville hyra en stuga på landet, nära till naturen men också till Mariestad.

– Huset kom bara till mig. En väns vän visste att ett hus stod tomt. Jag kunde flytta in på en gång. De hade tänkt hyra ut det, men inte kommit till skott, berättar hon.

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz stöttas efter uppbrottet från Sean Canning

LÄS OCKSÅ: Jessica Almenäs första ord från sjukhuset – efter knäoperationen

Senaste nytt