LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sofia Wistams son Lennoxs häpnar över stora kroppsförvandlingen

30 apr, 2021 
SOFIA WISTAM
Sofia Wistam är en av deltagarna i Den stora hälsoresan 2, och nu är hon äntligen i mål efter flera månader av hård träning.
Och det råder inte någon tvekan om att hon förändrats, då familjemedlemmarna är chockade över resultatet, speciellt sonen Lennox.
Annons
Tony om Sofia Wistams hälsokamp i Den stora hälsoresanBrand logo
Tony om Sofia Wistams hälsokamp i Den stora hälsoresan

Ett serie som blev mycket omtalad ifjol var Den stora hälsoresan på discovery+. Nu är programmet igång med en ny säsong och sex nya kändisar som strävar efter en hälsosam livsstil baserad på det extrema träningskonceptet 16 weeks of hell. Även denna säsong är den personliga tränaren Tony Andersson med.

I programmet syns deltagarna Sofia Wistam, Kalle Moraeus, Marika Carlsson, Viktor Frisk, Magnus Wislander och Patrick Ekwall träna och gå på strikt kostschema. Och nu är de äntligen färdiga efter månader av slit och strikt träning!

Sofia Wistam om första tiden i Den stora hälsoresan

Tillsammans med kollegan och nära vännen Pernilla Wahlgren har Sofia Wistam den populära podcasten Wahlgren & Wistam. I podden pratar de om allt från vardagsliv till känsliga ämnen, men för en tid sedan avslöjade Sofia den första tiden med träningsprogrammet.

Annons

– När jag då gick ut med att jag ska vara med i det här så var det jättemånga som skrev åh nej, du får inte se ut sådär som vissa av de där killarna som var med förra säsongen gjorde. Men det kan jag säga med en gång att det är ingen risk, sa hon då.

Nu är Sofia i mål och har firat med resterande deltagare, vilket hon visade upp på Instagram.

”Vi är i mål!!! Mycket har hänt på vägen. Följ vår resa på @discoveryplusse”, skrev tv-profilen.

Många följare var snabba med att gratulera Sofia till att ha gått i mål.

En skrev: ”Bra jobbat och alldeles lagom viktminskning! Förra gänget såg ju alldeles utmärglade och sjuka ut”.

Pernilla Wahlgren gratulerade även sin vän: ”Yeyyyy!!!! Stort grattis och GRYMT kämpat!!! Nu kan vi ÄNTLIGEN dricka skumpa igen..!!!! Halkeluja!!”

Annons

Sofia Wistam om sonen Lennoxs chock över stora förändringen

I det femte avsnittet av serien berättar Sofia hur träningen går och att sonen Lennox blivit chockad över hur mamma Sofia förändrats.

– Jag mår bra och känner mig stark och taggad på slutspurten nu som är lite tuffare, säger Sofia i programmet och fortsätter:

– På de här veckorna redan nu så säger mina nära och kära att det är en skillnad och att jag ser stark och frisk ut. Jag kom ner i hallen imorse och min yngsta son sa ”oj mamma, det syns verkligen på dig. Du är så pigg nu för tiden.”

– Det känns som jag kommit en bra bit på väg, men nu måste vi jobba in de här vanorna med, avslutar hon.

FOTO: Kanal 5

Annons