Carolas hemliga kärleksresa – bilderna visar lyckan efter romansavslöjandet

Carola Häggkvist har hintat om en hemlig romans med en man som inte bor i Sverige, och att de planerade att fira nyår tillsammans i Spanien.
Nu visar hon upp nya bilder från resan och vittnar om stor lycka:
”Vilka dagar och minnen vi fått med oss in i starten på det nya året! Mycket att smälta”, skriver hon.
Carola Häggkvists nyårsplaner med hemliga mannen
Slå på ljud

Carola Häggkvist är en av Sveriges främsta artister som genom åren haft olika framgångar. Tidigare i år medverkade hon i Let's dance och nu är hon aktuell i SVT:s Stjärnorna på slottet.

Något som Carola även pratat om under senare delen på 2021 är en hemlig flirt utomlands. De träffades i höstas och planerade att fira in det nya året tillsammans i Spanien.

Det var för Expressen som hon berättar att hon träffat någon när hon var i Spanien – hon mötte då mannen på en restaurang. Hon avslöjar inte hans namn men berättar att de pratar engelska med varandra. De ska efteråt ha haft kontakt med varandra via telefon, även om första samtalet dröjde enligt mannen.

– Vi bytte nummer, sen ringde inte jag dagen efter. Han var lite sur på mig att jag inte ringde, säger Carola som förklarar att han inte hade hennes nummer innan hon fortsatte:

– Jag försökte ta vara på de timmarna jag hade innan jag skulle hem. Sen hörde jag av mig till honom när jag var tillbaka i Sverige, då svarade han ”åh jag hade ju velat träffa dig igen”, så vill man ju ha, den reaktionen vill man ju ha!

Jessicas lyxsemester med Magnus – se bilderna här

Carola Häggkvist om hemliga romansen: ”En möjlighet”

När Hänt intervjuade Carola Häggkvist på pressträffen för SVT:s Stjärnorna på slottet berättade artisten att kärleksintresset finns kvar, men att de inte hunnit träffas fler gånger.

Hur ser framtidsplanen ut med kärlekslivet?

– Ja, det vet jag inte riktigt ännu. Det där är så löst, det bara hänger så löst. Det är en möjlighet, jag har ingen aning faktiskt. Jag har inte träffat honom efter restaurangen. Jag vet inte än, säger Carola.

Carola Häggkvist

Carola intervjuades av Hänt under Stjärnorna på slottets pressträff i SVT-huset.

FOTO: HÄNT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Carola har även berättat för Expressen om hur hon ser på att hitta en ny kärlek.

– Man vill ha någon att älska och krama och bygga framtidsplaner med. Men man hittar ju andra sätt, med jobbet och sitt team, säger Carola.

Carola Häggkvists nya bilder från resan

Carola befinner sig sedan ungefär en vecka i Spanien för att umgås med vänner och njuta av solen, hon har även visat upp tillvaron på Instagram, där hon har över 200 000 följare. Och det är tydligt att dagarna i Spanien innehållit mycket kärlek med sällskapet.

Så kul vi haft det tillsammans! Vilket gäng och vilka dagar och minnen vi fått med oss in i starten på det nya året! Mycket att smälta”, skriver Carola till ett av inläggen.

Huruvida hon träffat den mystiska mannen framkommer inte, men det finns ett bildspel som fått följarna att reagera. På bilderna syns bland annat Carola med manliga vänner.

Under bildspelet skriver Carola:

”Så kul vi haft det tillsammans! Vilket gäng och vilka dagar och minnen vi fått med oss in i starten på det nya året! Mycket att smälta. Och idag är det er sista dag här. Tack Tobbe för allt! Tack Marcus och Alex. Nu håller Johanna och jag ställningarna så gott det går".

Under den skriftliga texten har Carola även använt sig av hastags, ett sätt sätt att sortera inlägg på sociala medier efter olika ämnen. En av dessa är "just friends", något som fick följare att reagera.

Just friends", den lögnen får du dra "längre ut på landet".”, skriver en följare.

Det ser ut som om du haft det riktigt bra.”, hälsar en annan.

Hänt har sökt Carola för en kommentar om resan.

LÄS OCKSÅ: Carola Häggkvist om branden i hemmet – stora oron för dottern Zoe

LÄS OCKSÅ: Underbara! Carola Häggkvists pussbild med dottern Zoe väcker starka reaktioner

FOTO: Karin Törnblom/TT / HÄNT

FRÅN FÖRSTASIDAN