Carolas stora familjelycka med dottern Zoe – nya bilderna visar

Carola Häggkvist och dottern Zoe

Foto: TT

Carola Häggkvist har fullt upp med Let's dance-träningarna.
Men nu har artisten tagit en paus för att umgås med dottern Zoe i vårsolen.
”Vilken LYCKA”, skriver Carola på Instagram.

Carola Häggkvist, 54, och Runar Sögaards, 53, har tillsammans sonen Amadeus Sögaard, 22. Detta är dock inte Carolas enda barn, under 2012 adopterade hon nämligen sin dotter Zoe, som föddes år 2009, från Sydafrika.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mamma och dotter har ett stort gemensamt intresse för musiken. Precis som sin folkkära mamma så älskar Zoe nämligen att sjunga. Flera gånger har hon sjungit duetter med Carola på scenen och detta är något som hyllats rejält av det svenska folket.

Carola Häggkvist medverkar i Let's dance 2021

Zoe syns ofta vid sin mammas sida och verkar minst sagt vara ett stort stöd i allt som Carola tar sig an. Under våren är Carola aktuell i TV4:s Let's dance och det väntas bli ett riktigt äventyr.

LÄS MER: Kristin om Filips dolda relation till Let's dance-Linn Hegdal

”Jihoou - jag har äntligen tackat ja till Lets Dance!Och min dans partnern är ingen mindre än Tobias Karlsson. Vi känner att vi redan är ett Dream Team och har så roligt och bra tillsammans”, skrev Carola när hon offentliggjorde nyheten.

För tillfället är det främst just gällande dansprogrammet som Carolas uppdateringar på sociala medier handlar om. Carola och Tobias är nämligen i fullgång med träningarna och det är många timmar per dygn som tillbringas i replokalerna.

Visar upp stora familjelyckan på nya bilderna

Men även om dansandet tar upp det stora fokuset för tillfället så visar sig nu Carola ha fått till lite fritid. Vårsolen har hon nämligen njutit av tillsammans med dottern och några nära och kära.

”Vilken LYCKA när vi äntligen fick träffa våra älskade äldre, Zoes ’mormor & morfar’ våra beskyddare Siv & Gunnar som kom på besök med bilen utanför dörren. Så kan man också ta en fika. Med bil dörr’n öppen om man har svårt att ta sig ut o in i bilen och om det är en pandemi.. och om man trotsat döden flera ggr om de senaste 15 åren! Vilka hjältar till människor dessa omtänksamma, godhjärtade, humoristiska vänner dessa 2 är för oss! ( och för väldigt många fler )”, skriver Carola och fortsätter:

”Alltid lika uppmuntrande! Fd nämndemän i tjänst för samhället och med 3 adoptivsyskon från Etiopien och 3 biologiska barn med massor med barn barn där de också engagerar sig till 100 %. Och djupt troende på det! Love it. Tack mina älskade vänner som sätter guldkant på tillvaron varje gång vi möts. Zoe, Amadeus och jag älskar Er djupt. Tack för besöket. Nästa gång är det vår tur”.

LÄS OCKSÅ: Första bilderna på doktor Mikael Sandström och Lotta Engbergs hus

LÄS OCKSÅ: Carina Berg i tårar efter 1-årige sonen Ottos insjuknande